Aprofiteu les verdures d’aquesta tardor per fer aquesta hamburguessa de carbassa acompanyada de xips de boniato!

Hamburguesa de carbassa
Ingredients:
– 1 kg de carbassa
– 1 gra d’all
– 2 ous (o 2 cullerades de farina de cigrons amb aigua)
– 1 cullerada d’avena
– 1 cullerada de pa ratllat
– sal
– pebre negre
Pas a pas:
1. Ratlleu la carbassa i barregeu-la amb l’avena, els ous (o la farina de cigrons) i l’all fins a obtenir una pasta.
2. Afegiu-hi la sal i el pebre negre.
3. Feu la forma de les hamburgueses amb l’ajuda del pa ratllat.
4. Cuineu les hamburgueses al forn o a la paella fins que estiguin daurades per fora.
Xips de moniato
Ingredients:
– 3 moniatos
– oli d’oliva verge extra
– sal
– espècies al gust: pebre vermell dolç i picant, orenga, farigola i all en pols
Pas a pas:
1. Peleu el moniato i talleu-lo en làmines fines.
2. En un bol poseu el moniato tallat i afegiu-hi la sal, les espècies i l’oli. Remeneu-ho fins que tots els ingredients quedin integrats.
3. Poseu el moniato en una safata i fiqueu-lo al forn preescalfat a 180 graus. Deixeu-lo durant deu minuts. Un cop passi aquest temps, doneu-li la volta i deixeu-lo deu minuts més.
4. Traieu la safata quan veieu les làmines ben cruixents!
Bon profit!