Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som            Contacte

30 Mar, Thursday
0° Călărași

La recepta de la temporada: hamburguesa de carbassa acompanyada de xips de moniato (per a 4 persones)

Visualitzacions 598

Aprofiteu les verdures d’aquesta tardor per fer aquesta hamburguessa de carbassa acompanyada de xips de boniato!

Hamburguesa de carbassa

Ingredients:

– 1 kg de carbassa

– 1 gra d’all

– 2 ous (o 2 cullerades de farina de cigrons amb aigua)

– 1 cullerada d’avena 

– 1 cullerada de pa ratllat 

– sal 

– pebre negre 

Pas a pas:

1. Ratlleu la carbassa i barregeu-la amb l’avena, els ous (o la farina de cigrons) i l’all fins a obtenir una pasta. 

2. Afegiu-hi la sal i el pebre negre. 

3. Feu la forma de les hamburgueses amb l’ajuda del pa ratllat. 

4. Cuineu les hamburgueses al forn o a la paella fins que estiguin daurades per fora.

 

Xips de moniato

Ingredients:

– 3 moniatos 

– oli d’oliva verge extra 

– sal 

– espècies al gust: pebre vermell dolç i picant, orenga, farigola i all en pols

Pas a pas:

1. Peleu el moniato i talleu-lo en làmines fines. 

2. En un bol poseu el moniato tallat i afegiu-hi la sal, les espècies i l’oli. Remeneu-ho fins que tots els ingredients quedin integrats. 

3. Poseu el moniato en una safata i fiqueu-lo al forn preescalfat a 180 graus. Deixeu-lo durant deu minuts. Un cop passi aquest temps, doneu-li la volta i deixeu-lo deu minuts més.

4. Traieu la safata quan veieu les làmines ben cruixents!

Bon profit!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×