Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som            Contacte

30 Mar, Thursday
0° Călărași

Arriba la Smart City Week 2020

Visualitzacions 238

REDACCIÓ

Smart City Week 2020 és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona organitzada per la fundació municipal BIT Habitat per reflexionar i experimentar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats.

La SCW és un espai de reflexió i diàleg sobre el model de ciutat que volem, on la tecnologia és un instrument al servei de les persones, per tal d’avançar cap a un entorn urbà més inclusiu, resilient i sostenible.

A través d’una sèrie d’activitats del 9 al 15 de novembre es pretén reflexionar sobre com les tecnologies modifiquen el nostre espai urbà, la manera com ho interpretem i ens hi relacionem.

Inclusió digital

Segons expliquen, la inclusió digital és imprescindible per construir una ciutat més justa, resilient i inclusiva sense excloure cap persona, seguint les directrius de l’Agenda 2030.

“La pandèmia ha posat de manifest com les ciutats s’han vist obligades a fer un salt tecnològic sense precedents, avançant cap a un nou model de ciutat on la tecnologia i la innovació esdevenen aliats clau: reforcen el sentit de col·lectivitat, permeten comunicacions ràpides i eficaces i dibuixen noves xarxes de connexions i relacions de proximitat, urbanes i metropolitanes”.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×