Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som            Contacte

30 Mar, Thursday
0° Călărași

Recepta: pizza amb pa de pagès

Visualitzacions 940

RICARD I JESSICA 

La pizza és un dels plats preferits de molta gent. Si voleu fer-la d’una manera original, avui us portem una recepta de pizza amb pa de pagès!

ingredients pizza
Ingredients:

– llesques de pa de pagès (Fleca Balmes; c/ Balmes, 156)

– salsa de tomàquet italià per a pizza

– 1 mozzarella fresca

– 1 carbassó

– 5 xampinyons

– ¼ de ceba tendra

– 40 gr. de formatge ratllat

– 4 ous de guatlla

– alfàbrega al gust

– oli picant al gust

Ingredients opcionals:

– pebrot escalivat laminat 

– olives verdes tallades

Pas a pas:

1. Preescalfeu el forn a 180 graus i torreu les llesques de pa, un cop torrades traieu-les del forn i deixeu-les refredar mentre prepareu la resta d’ingredients.

2. Escorreu bé la mozzarella perquè deixi anar al mínim d’aigua possible durant la cocció i talleu-la en trossos petits.

3. Lamineu molt fi els xampinyons, el carbassó i la ceba tendra. 

4. Poseu sobre les llesques de pa de pagès un cullerada de salsa de tomàquet i esteneu-la bé. Tot seguit poseu la mozzarella tallada sobre la base de tomàquet, i a sobre les làmines de carbassó, les làmines de xampinyons i la ceba tallada a la juliana. 

5. És el moment de posar els ingredients opcionals, si els voleu.

6. Poseu-hi la resta de mozzarella que us hagi sobrat per sobre, el formatge ratllat i l’orenga.

7. Poseu-ho al forn amb calor a dalt i a baix fins que veieu que la mozzarella s’ha desfet i els ingredients s’han cuit. 

8. Traieu-ho del forn i poseu a cada llesca de pa un ou de guatlla. Torneu-ho a enfornar tenint cura que no qualli el rovell de l’ou.

9. Traieu-ho del forn i poseu-hi per sobre fulles d’alfàbrega fresques al gust.

10. L’oli picant el podeu posar al final (per als més atrevits!).

Bon profit!

pizza pa de pagès
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×