Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som            Contacte

02 Jun, Friday
0° Călărași
recepta lasanya espinacs

Recepta: lasanya d’espinacs

Visualitzacions 1.04Kırşehir

JESSICA I RICARD

Descobriu la recepta per fer una boníssima lasanya d’espinacs!

ingredients recepta lasanya espinacs
Ingredients

Per a la lasanya:

600 gr. d’espinacs frescos

250 gr. de ricotta fresca

125 gr. de mozzarella fresca 

40 gr. de parmesà em pols o grana padano

30 gr. de formatge ratllat per fondre

6 làmines de lasanya

1 ou

1 all

1 rajolí d’oli verge d’oliva

1 polsim de pebre negre

1 polsim de sal

Per a la beixamel:

500 ml. de llet 

25 gr. de mantega

30 gr. de farina

1 polsim de nou moscada

1 polsim de sal

recepta lasanya espinacs
Elaboració

Per a la beixamel:

Escalfeu la mantega en una cassola. Quan estigui líquida, afegiu-hi la farina i barregeu-ho sense parar perquè la farina es vagi coent, sempre vigilant que no s’enganxi al fons de la cassola.

Quan la farina ja hagi agafat color i estigui ben lligada amb la mantega, afegiu-hi un rajolí de llet i barregeu-ho enèrgicament perquè no es facin grumolls.

Quan estigui ben lligada, afegiu-hi un altre rajolí de llet i barregeu-ho fins que s’acabi tota la llet. Ho haureu de barrejar constantment perquè no es formin grumolls ni s’enganxi al fons.

Afegiu-hi un polsim de sal i un polsim de nou moscada i pareu el foc abans que comenci a bullir.

Mentrestant, prepareu la resta d’ingredients.

Per a la lasanya:

Poseu en remull les làmines de lasanya durant 5 minuts en aigua calenta. Un cop passat aquest temps, assequeu-les amb un drap net.

Barregeu la ricotta, 25 gr. de parmesà, un ou i un polsim de sal i de pebre negre en un bol.

Daureu un all amb un parell de cullerades d’oli d’oliva en una paella.

Quan estigui lleugerament daurat, retireu l’all de la paella. En aquesta mateixa paella afegiu els espinacs, quan estiguin ben saltejats, escorreu-los i afegiu-los al bol amb la ricotta.

Barregeu bé la ricotta i els espinacs.

Talleu la mozzarella en daus petits.

Pinteu el recipient que anirà al forn amb una mica d’oli o mantega.

Poseu una cullerada de beixamel al fons del recipient, repartiu-hi per sobre un parell de cullerades de la barreja de ricotta i espinacs i uns quants daus de mozzarella. Col·loqueu dues làmines de lasanya a sobre de la mozzarella, l’una al costat de l’altra, i repetiu aquesta operació fins a fer 3 capes de cada ingredient.

Cobriu bé la lasanya amb una altra cullerada de beixamel, parmesà en pols i formatge ratllat.

Fornegeu-ho amb el forn preescalfat a 220 graus durant 20 minuts.

Deixeu reposar la lasanya fora del forn durant 15 minuts i si ho desitgeu talleu-la en porcions. 

Si la lasanya està molt calenta es desmuntarà una mica.

 

Que vagi de gust!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×