Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som            Contacte

02 Mar, Tuesday
0° Călărași
magdalenes xocolata carbassa

Muffins de carbassa i xocolata

Visualitzacions 192

JESSICA I RICARD

Descobriu la recepta per fer unes magdalenes de carbassa i xocolata sense gluten ni sucre!

magdalenes carbassa xocolata
Ingredients

300 gr. de carbassa rostida

100 gr. de dàtils medjoul

150 gr. d’ametlla molta

80 gr. de llevat químic

50 gr. de xocolata 85% o xips de xocolata

4 ous ecològics

1 culleradeta de canyella

1 raig d’oli d’oliva

1 polsim d’escates de sal

Elaboració

1. Preescalfeu el forn a 180 graus. 

2. Talleu la carbassa a daus i poseu-la en una safata al forn amb un raig d’oli i un polsim d’escates de sal.

3. Mentre es rosteix la carbassa, obriu els dàtils per la meitat, traieu-los l’os i poseu-los en remull durant 10 minuts en aigua calenta. Passat aquest temps traieu-los la pell exterior. 

4. Un cop cuita la carbassa, traieu-la del forn i  tritureu-la amb l’ametlla molta, els ous, el llevat i la cullerada de canyella.

5. Un cop triturat i barrejat, incorporeu-hi els dàtils i torneu-ho a triturar fins a tenir una barreja homogènia.

6. Incorporeu-hi la xocolata i barregeu-ho.

7. Ompliu els motlles de les magdalenes amb la barreja i poseu-los al forn a 180 graus durant 25 minuts (el temps sempre dependrà del tipus de forn que tingueu).

8,Per assegurar-vos que ja estan cuites, podeu punxar una magdalena amb un punxó, si surt net vol dir que ja està llesta.

9. Deixeu-les refredar fora del forn sobre una reixa.

10. Per acabar, desfeu una mica de xocolata al bany maria i feu fils de xocolata per sobre les magdalenes.

 

Bon profit!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×