JESSICA I RICARD
Descobriu la recepta per fer unes magdalenes de carbassa i xocolata sense gluten ni sucre!

Ingredients
300 gr. de carbassa rostida
100 gr. de dàtils medjoul
150 gr. d’ametlla molta
80 gr. de llevat químic
50 gr. de xocolata 85% o xips de xocolata
4 ous ecològics
1 culleradeta de canyella
1 raig d’oli d’oliva
1 polsim d’escates de sal
Elaboració
1. Preescalfeu el forn a 180 graus.
2. Talleu la carbassa a daus i poseu-la en una safata al forn amb un raig d’oli i un polsim d’escates de sal.
3. Mentre es rosteix la carbassa, obriu els dàtils per la meitat, traieu-los l’os i poseu-los en remull durant 10 minuts en aigua calenta. Passat aquest temps traieu-los la pell exterior.
4. Un cop cuita la carbassa, traieu-la del forn i tritureu-la amb l’ametlla molta, els ous, el llevat i la cullerada de canyella.
5. Un cop triturat i barrejat, incorporeu-hi els dàtils i torneu-ho a triturar fins a tenir una barreja homogènia.
6. Incorporeu-hi la xocolata i barregeu-ho.
7. Ompliu els motlles de les magdalenes amb la barreja i poseu-los al forn a 180 graus durant 25 minuts (el temps sempre dependrà del tipus de forn que tingueu).
8,Per assegurar-vos que ja estan cuites, podeu punxar una magdalena amb un punxó, si surt net vol dir que ja està llesta.
9. Deixeu-les refredar fora del forn sobre una reixa.
10. Per acabar, desfeu una mica de xocolata al bany maria i feu fils de xocolata per sobre les magdalenes.
Bon profit!