Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som            Contacte

29 Jul, Thursday
0° Călărași

Batuts de fruita per als berenars estiuencs

Visualitzacions 876

OLAYA MARÍN

A l’estiu és imprescindible mantenir-se hidratats i frescos per fer front a les altes temperatures. Una manera d’aconseguir-ho és menjant fruites estiuenques perquè tenen molta aigua i són poc calòriques. Prendre entre tres i cinc peces de fruita al dia aporta vitamines i nutrients essencials que contribuiran al millor funcionament de l’organisme.

Tot i els múltiples beneficis que es coneixen de la fruita, a molta gent li costa incorporar aquest aliment a la seva dieta diària. Si sou d’aquells que us costa menjar més d’una fruita al dia, una alternativa saludable és fer batuts. A diferència dels sucs, els batuts sí que contenen tota la fibra de la fruita, mantenint així la majoria dels nutrients. Si no sabeu quins batuts de fruita per fer-vos durant l’estiu, aquí us deixem algunes idees!

Batut de plàtan i maduixa

Ingredients:

– 1 plàtan

– 150 o 250 gr de maduixes

– 110 ml de llet o 1 iogurt

Elaboració:

1. Congeleu les maduixes i el plàtan sense pell durant tres hores

2. Un cop estigui congelat, poseu tots els ingredients a una batedora a velocitat mitja fins que estiguin tots els ingredients integrats

Batut de síndria

Ingredients:

– 150 gr de síndria

– 110 ml de llet

– 1 plàtan (opcional)

Elaboració:

1. Talleu la síndria i congeleu-la tres hores

2. Poseu tots els ingredients a una batedora a velocitat mitja. Si voleu que quedi més dens, podeu optar per posar un plàtan

Batut de meló i pinya

Ingredients:

– 120 gr de meló

– 75 gr de pinya

– 1 iogurt

Elaboració:

1. Si us ve de gust, podeu congelar prèviament el meló i la pinya

2. Afegiu a la batedora tots els ingredients a velocitat mitja

3. Per aconseguir un sabor més dolç, podeu optar per afegir una mica de mel

Batut de fruits vermells

Ingredients:

– 150 gr de fruits vermells, com per exemple mores, gerds, nadius, maduixes, cireres o groselles.

– 1 iogurt

– 50 ml de suc de taronja (opcional)

Elaboració:

1. Congeleu els fruits vermells o compreu-los ja congelats

2. Poseu a la batedora els ingredients a velocitat mitja

3. Si voleu un batut menys dens, podeu afegir suc de taronja

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×