JESSICA I RICARD
Una recepta ben nadalenca per sorprendre als vostres convidats. Us animeu a fer aquest torró de xocolata cruixent?
Ingredients:
– 150 g de xocolata negra
– 125 g de xocolata amb llet
– 50 g de mantega
– 45 g d’arròs inflat
– 45 g d’avellanes torrades

Elaboració:
1. Poseu en un bol les dues xocolates, la negra i la xocolata amb llet, i barregeu-les amb la mantega.
2. Poseu el bol al microones durant 1 minut a la màxima potència.
3. Traieu el bol del microones i remeneu-ne el contingut amb una cullera o una espàtula, que també va bé. Si veieu que la pasta que en resulta encara té trossos, us recomanem que ho poseu 30 segons més al microones, ja veureu com es podrà remenar molt millor.
4. Afegiu-hi l’arròs inflat i les avellanes torrades, i barregeu-ho tot molt bé, fins que quedi tot integrat.
5. Poseu aquesta barreja en un motllo i deixeu-lo dins de la nevera un parell d’hores com a mínim, encara que d’un dia per l’altre és molt millor.
6. Després només faltarà treure el torró del motllo i ja el tindrem, la presentació del torró dependrà de la imaginació de cadascú.
Bon Nadal i que vagi de gust!