OLAYA MARÍN
Carnaval és més que disfressar-se i organitzar saraus. És el moment de gaudir del menjar típic i celebrar fins i tot el dia de la truita!
Dijous Llarder
Si us encanta la truita, ja no necessiteu més excuses! El Dijous Llarder, el dia que comença el Carnaval, s’ha de menjar una bona truita! Durant aquesta jornada també se sol menjar botifarra d’ou, un producte típic que es feia com a reaprofitament de la matança del porc amb una barreja d’ous i cansalada.

Dolços tradicionals: coca de llardons i bunyols
Abans de l’arribada de la Quaresma i la limitació de menjar carn, la gent aprofitava per menjar llardons de porc. La tradició ha arribat fins ara, per això durant aquests dies de Carnaval es poden trobar un munt de coques de llardons als forns de la ciutat.
Però el que no pot faltar a la taula són els bunyols, un dolç fet normalment amb aigua, llevat i farina. La massa es fregeix i després se li posa una mica de sucre per sobre. Els més populars són els que porten crema i els de vent. Quins són els vostres preferits?