OLAYA MARÍN
Amb l’hivern, la pandèmia i l’estrès de la rutina, és important fer una dieta sana i saludable per mantenir-nos forts i amb energia. En aquest número us deixem unes receptes per fer uns batuts molt nutritius i boníssims. Apunteu-ho!
Batut d’espinacs
Els espinacs no només han de ser per dinar o sopar! També es poden menjar als esmorzars i berenars en forma de batut, només necessitareu:
– 50 g d’espinacs
– 2 branques d’api
– mig plàtan
– el suc d’una taronja o d’una llimona
– mig got d’aigua

Batut de pastanaga
Les pastanagues són una d’aquelles verdures que es van acumulant irremeiablement al fons de la nevera. Si els voleu donar sortida en forma de batut, busqueu:
– 2 o 3 pastanagues
– 1 plàtan
– 4 nous
– 1 got d’aigua o de llet d’ametlles

Batut de remolatxa
Ara que comença la temporada de la remolatxa, afegiu-la als vostres batuts per aportar un toc de color molt divertit. Trobeu…
– 1 remolatxa petita
– 1 poma
– el suc de mitja llimona
– mig got d’aigua

Per quin batut començareu?