OLAYA MARÍN
Hi ha cap remei millor per a la calor que un bon gelat? Us donem algunes idees fàcils i saludables per fer-los a casa.
Gelat de plàtan
Ingredients (4 persones):
– 4 plàtans
– Flocs de xocolata o fruita seca per posar-hi per sobre
– 2 cullerades de llet (opcional)
Preparació:
1. Talleu els plàtans i fiqueu-los al congelador.
2. Després tritureu els plàtans congelats.
3. Si voleu que sigui més cremós, afegiu-hi dues cullerades de llet.
4. Afegiu-hi a sobre els flocs de xocolata o la fruita seca.
5. Fiqueu-ho en un recipient i congeleu-ho una hora.
Boníssim!

Polo de meló
Ingredients (4 persones):
– 400 g de meló
– 125 g de iogurt
Preparació:
1. Talleu el meló.
2. Tritureu-lo amb el iogurt fins a aconseguir una textura líquida.
3. Ompliu els motlles per a gelats i fiqueu-los al congelador.
4. Quan estiguin congelats, els podreu treure i decorar-los amb una mica de xocolata o el que us vingui de gust.
Superrefrescant!
