Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som            Contacte

02 Jun, Friday
0° Călărași

Com netejar l’estoreta de ioga

Visualitzacions 1.22Kırşehir

L’accessori bàsic per excel·lència per poder practicar ioga de manera còmoda és l’estoreta de ioga. Molts cops descuidem el seu estat i la guardem directament després de fer una pràctica. Però cal recordar que netejar l’estoreta de ioga regularment és essencial per mantenir-la en bon estat i allargar-ne la vida útil durant el màxim temps possible.

Encara que no ens ho creguem, les estoretes s’embruten amb suor, pols i bacteris que tenim a les mans i peus i a l’ambient. De manera que és molt important netejar-la després de cada classe, o com a mínim una vegada a la setmana. Però és igual de vital saber com fer-ho per no fer malbé la superfície.

Existeixen múltiples opcions a l’hora de netejar l’estoreta de ioga, des de fer una passada superficial amb un drap net i humit amb aigua, comprar productes específics a botigues especialitzades o preparar un netejador casolà amb ingredients naturals i a l’abast de tothom.

En aquest cas us proposem fer un netejador en format esprai amb els ingredients següents:

– 1/4 part d’alcohol

– 3/4 parts d’aigua

– 12 gotes d’oli essencial d’arbre de te

– 8 gotes d’oli essencial d’eucaliptus (o qualsevol altre que us agradi)

També podeu substituir l’alcohol per vinagre blanc o vinagre de neteja.

L’oli d’arbre de te aportarà a la barreja les seves propietats antimicrobianes i desinfectarà l’estoreta perfectament, mentre que l’oli essencial d’eucaliptus li donarà una olor de net fantàstica.

Només caldrà barrejar tots els ingredients en una ampolla polvoritzadora i ja tindrem el nostre esprai netejador a punt per utilitzar.

Recordeu sempre consultar les instruccions i recomanacions del fabricant, per assegurar-vos de no fer malbé l’estoreta.

A més, un cop al mes aproximadament, o si feu servir l’estoreta per practicar a l’exterior, és recomanable rentar-la amb aigua tèbia i sabó suau i deixar-lo assecar a l’aire.

Una altra opció per no haver de rentar tan sovint l’estoreta és fer servir una tovallola de microfibra a sobre. Aquest tipus de tovalloles són molt pràctiques si per exemple feu servir estoretes d’un centre de ioga o gimnàs.

Amb això i el netejador casolà us assegurareu de mantenir l’estoreta sempre neta i una bona higiene a la teva pràctica de ioga.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×