Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Com aconseguir el dormitori de parella ideal

Visualitzacions 927
Combinacions dins d’un mateix espai

No fallarem si ens mantenim dins una paleta cromàtica: triem un color i les seves varietats afegint blanc o negre per augmentar la profunditat. Per barrejar diferents tons podem fer servir la roda cromàtica i així tindrem segur una combinació harmònica. Haurem de triar dos o tres colors que es trobin junts al cercle cromàtic i que tinguin la mateixa temperatura. El tons càlids transmetran senzillesa, alegria, vitalitat o minimalisme, mentre que els tons freds ens ajudaran a aconseguir un ambient de calma i tranquil·litat.

Els armaris, oberts o tancats?

És una decisió que prendrem tenint en consideració la distribució de l’espai les nostres necessitats. Si parlem d’un vestidor, no calen més portes que les d’entrada, de manera que tindrem una visió general d’un sol cop d’ull i podrem ser més relaxats amb el desordre. El armaris tancats, per contra, s’integren millor dins l’habitació, eviten que entri la pols i sempre es veuen ordenats. Si triem un armari obert és important compensar la resta de l’habitació amb capses i elements que ens ajudin a mantenir-ho tot endreçat.

Com escollir els elements de roba

La nostra recomanació és emprar una base de teixits bàsics i neutrals, combinant les tendències del moment. Fer servir diferents gammes i textures enriqueix, i aporta vida i dimensió a l’estança. Podem triar en primer lloc els entapissats i després adaptar cortines, coixins i catifes jugant amb les textures i les escales dels estampats.

La fusta i altres materials

És impossible equivocar-se amb la fusta, ja que és el mobiliari en si mateix. Actualment hi ha un enorme varietat de fustes disponibles que poden encaixar en qualsevol ambient, sempre aportant el punt de calidesa i de natura que té aquest material. La combinació amb altres elements més freds, com el metall, el polipropilè o fins i tot el formigó, poden ajudar configurar un espai de contrastos, acollidor i actual.

El llit, la peça clau

En un dormitori, el llit és, òbviament, l’element estrella. En tenim bàsicament dos grups, els de fusta i els entapissats. Aquests últims estan agafant més relleu darrerament, ja que es poden personalitzar molt més i poden crear un ambient acollidor. Una altra decisió clau és si volem que la cuixera arribi a terra i que així no ens entri la pols i la brutícia o si el volem amb potes altes per tal que passi l’aire per sota i aconseguir un ambient més lleuger. Si us agrada això, us encantarà el llit de Fluttua i Letto de Lago, que fa la sensació de estar suspès a l’aire i que podreu trobar al showroom de Cubiñá. També podeu optar per un llit amb bagul que us pot ajudar a resoldre necessitats d’emmagatzematge extra sense afegir mobiliari. Quan l’espai és molt just i cada centímetre compta, tenim l’opció de fer un capçal a la paret, de molt poc gruix, i combinar-lo simplement amb un somier o canapè de la mida del matalàs.

Cubiñá

c/ Mallorca, 291 (Barcelona)

cubinya.es

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×