Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Activitats per fer a Barcelona durant la setmana santa

Visualitzacions 603

Activitats per fer a Barcelona durant la setmana santa

Conferència ‘Hàbitat i habitatge: conclusions, solucions i nous reptes’.

Quins són els reptes i els obstacles principals identificats durant els espais de reflexió del cicle? Aquesta conferència final donarà resposta a aquestes preguntes i oferirà, a més, una visió global de la temàtica del cicle per aconseguir una visió holística i prospectiva sobre l’emergència de l’hàbitat urbà.

Quan? Dimarts 30 de març a les 16h.
On? Palau Macaya.

Cicle ‘Setmana Santa en família’

El CaixaForum organitza activitats per fer durant les vacances amb la família. Cinema, espectacles musicals, tallers i exposicions.

Quan? Del 27 de març al 5 d’abril.

On? CaixaForum de Barcelona.

Fes la teva mona de pasqua!

El Museu de la Xocolata ha organitzat activitats per a nens i nenes de 6 a 12 anys sols o acompanyats dels pares perquè facin la seva mona de pasqua.

Quan? Durant la setmana santa. Consulteu les dates al web.
On? Museu de la Xocolata.

Exposició ‘Mart, el mirall vermell’

El CCCB acull una exposició que mostra el planeta Mart des d’una mirada que combina ciència, art i literatura. La mostra aborda el nostre vincle amb Mart des de l’antiguitat fins als nostres dies.

Quan? Del 25 de febrer a l’11 de juliol

On? CCCB

Obra de teatre Júlia

Adaptació del clàssic d’Agust Strindberg La Señorita Júlia, on es parlen de les relacions basades en la lluita de poder. Una obra del present i per al futur. Una advertència de com poden acabar les coses entre nosaltres si no ens escoltem, ens valorem i ens estimem més que a nosaltres mateixos.

Quan? Fins al 18 d’abril.

On? Sala Atrium

Obra de teatre El monstre de colors

Els més petits de casa no es voldran perdre aquesta obra de teatre tan especial, basada en un dels seus llibres preferits: El monstre de colors, escrit per Anna Llenas. La poesia i la música ajudaran els nens i nenes a connectar amb les emocions.

Quan? Fins al 21 d’abril.

On? Teatre Goya.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×