Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Agenda Barcelona estiu

Visualitzacions 1.76Kırşehir

Redacció La Positiva

EXPOSICIONS

‘Geisha/Samurai. Memòries del Japó’

Una exposició que no se centra en un únic artista, sinó en tota una cultura: la japonesa. Una mostra que comptarà amb més de 200 peces, incloent-hi xilografies d’època, cal·ligrafies, armadures, quimonos, katanes, etc. a més d’una selecció de fotografies inèdites.
On? Palau Martorell
Quan? Fins al 8 de setembre

 

Espai B

Una invitació a experimentar, llegir, jugar i estirar el fil de les idees de l’exposició Subúrbia. Quina és la nostra relació íntima amb les cases? Hi ha altres formes d’habitar el món?

On? CCCB
Quan? Fins al 8 de setembre

Vides entre dictadures. Les fotografies de Rossend Torras’

Una mostra organitzada en cinc àmbits a partir de la col·lecció personal de la família Torras, amb fotografies i pel·lícules de cinema d’aficionat datades entre els anys vint i cinquanta del segle passat.
On? Palau Robert
Quan? Fins a l’1 de setembre

‘Chiharu Shiota. Cadascú, un univers’

L’escala massiva de les obres de Shiota convida els visitants a formar part d’una experiència immersiva, que reivindica el vincle amb la terra, el passat i la memòria, així com fa patent la presència en l’absència.

On? Fundació Antoni Tàpies
Quan? Fins al 23 de juny

 

‘Donació Pere Formiguera. La pulsió creativa’

Una exposició de petit format que presenta una selecció de l’obra d’aquest autor, membre destacat de la primera generació d’artistes espanyols que van adoptar la fotografia com a mitjà d’expressió artística al nostre país.

On? Museu Nacional d’Art de Catalunya
Quan? Fins al 30 de juny

 

‘Jordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus’

Un recorregut extens al llarg del treball desenvolupat per Jordi Colomer des de finals dels anys vuitanta fins a l’actualitat a través de múltiples formats: escultura, collages, fotografia, vídeo, instal·lacions i accions en viu.

On? MACBA
Quan? Fins al 24 de setembre

 

‘Tuan Andrew Nguyen. Els nostres fantasmes viuen al futur’

La primera exposició individual a Espanya de l’artista vietnamita-estatunidenc Tuan Andrew Nguyen, que combina instal·lacions de vídeo impactants, escultures fetes amb bombes rebutjades i projectils d’artilleria abandonats de la guerra del Vietnam.

On? Fundació Joan Miró
Quan? Fins al 29 de setembre

‘Matemifasol’

Què tenen en comú la música i les matemàtiques? Una exposició que, partint del silenci absolut, brinda un viatge sonor i indaga la sonoritat de la natura: la música de la matèria i les matemàtiques que regeixen els patrons musicals.

On? Museu de la Ciència CosmoCaixa
Quan? A partir del 10 de juliol

 

‘Contes possibles’

Jeff Wall presenta una exposició de 35 quadres fotogràfics de grans dimensions amb un fort sentit de l’enigma. Cada imatge se situa en un ventall molt ampli de registres i formes d’expressió, entre la pura descripció i l’inici d’un possible conte.

On? La Virreina Centre de la Imatge
Quan? Del 24 de maig fins al 13 d’octubre

 

‘IMPERIVM. Històries romanes’

Quina herència ens ha deixat Roma? Històries de vida, videomapatges, recursos 360 i més de 200 objectes arqueològics per entendre què volia dir ser romà des d’una mirada contemporània.

On? Museu d’Arqueologia de Catalunya a Montjuïc
Quan? A partir del 16 de maig

 

‘Louis Stettner’

Una exposició del fotògraf nord-americà Louis Stettner amb més de 180 obres. El seu treball remet tant a l’estètica de la fotografia de carrer novaiorquesa com a la mirada poètica de la fotografia urbana de tradició francesa.

On? Fundació Mapfre
Quan? Del 6 de juny al 15
de setembre

 

‘Viladecans cartells’

Una mostra monogràfica dedicada a l’artista Joan-Pere Viladecans amb una gran selecció de cartells que permet

recórrer l’evolució del seu llenguatge artístic. Per damunt de tot, Viladecans transmet un missatge desinhibit sobre els valors col·lectius i el compromís amb la cultura.

On? Museu d’Història de Catalunya
Quan? Fins l’1 de setembre

‘Masterpiece, sèrie NFT del FCBarcelona’

En una barreja d’herència esportiva i tecnologia blockchain d’avantguarda, es presenten els primers dos NFTs d’una col·lecció de 10, per celebrar el ric patrimoni del futbol i la importància de sentir-se empoderat per somiar en gran.

On? Moco Museum
Quan? Fins al 25 de juny

 

‘Bernard Plossu. Paisatges catalans de Picasso’

Admirador de Picasso, Bernard Plossu va seguir els passos del geni per diferents indrets catalans i va compondre una mena de “dietari fotogràfic”, amb la tècnica de positivat paper fresson, que dona a les fotografies una textura especial, subtil i sòbria.

On? Museu Picasso
Quan? Fins al 15 de setembre

Festival ‘Món Llibre’

Si un llibre és com un tren a través del qual viure noves aventures, el festival Món Llibre per a infants i joves és l’estació central, que us convida a conèixer una nova manera de viure i entendre la lectura.

On? CCCB, MACBA, Biblioteca Jaume Fuster i Biblioteca Trinitat Vella

Quan? 15 i 16 de juny

‘Retrats de vaixells’

Des de l’antiguitat s’han fet representacions gràfiques de vaixells però poques vegades se’ls pot identificar. Aquesta exposició mostra com han evolucionat els retrats dels vaixells de bracet dels avenços tecnològics i dels canvis socials.

On? Museu Marítim de Barcelona
Quan? Fins al 17 de novembre

 

‘Memòries sintètiques’

Una mostra immersiva que fusiona tecnologia amb relats personals, i en la qual es podran veure les imatges creades gràcies a la intel·ligència artificial (IA) a partir de records de veïns i veïnes de la ciutat.

On? Disseny Hub
Quan? Del 18 de maig al 29 de setembre

 

‘Horitzó i límit’

Una exposició que pretén emfatitzar en la manera com percebem el territori. La mostra està dividida en seccions temàtiques que aborden la ficció, la percepció i la vivència del paisatge, com també l’impacte humà en la natura.

On? CaixaForum
Quan? De l’1 de maig a l’1 de setembre

 

TEATRE / MÚSICA

‘Piaf! The Show, de Nathalie Lermitte’

Protagonitzat per Nathalie Lermitte, concebut i dirigit per Gil Marsalla, és considerat unànimement per la família i amics d’Edith Piaf com: “El més bell homenatge mai produït sobre la carrera d’Edith Piaf”.

On? Teatre Tívoli
Quan? Del 13 al 16 de juny

‘Retrat de l’artista mort’

Escrita i dirigida per Davide Carnevali, l’obra connecta la dictadura franquista amb l’argentina. El muntatge s’ha pogut veure a Alemanya, Itàlia i França, i es reescriu cada vegada a partir de la història del lloc on es fa i la biografia de l’actor que l’interpreta.

On? Teatre Lliure-Gràcia
Quan? Del 31 de maig al 9 de juny

 

‘Alfons Flores. L’escenari prodigiós’

Les essències del treball de l’escenògraf contemporani Alfons Flores es traslladen en un espai expositiu en què l’espectador se submergirà en una instal·lació artística amb tres grans fragments d’escenografies.

On? Centre d’Art Tecla Sala
Quan? Fins al 3 de novembre

 

‘El favor’

Què estaríeu disposats a fer per un amic? El Cesc vol ser pare. Fa anys que ell i la Clara ho estan intentant i no se’n surten, així que organitza un sopar per demanar un petit favor als seus millors amics.

On? Teatre Goya
Quan? Fins al 22 de juny

 

‘La pell fina’

Dir la veritat està molt bé, però cal dir-la sempre? Especialment si pot ofendre aquelles persones que ens estimem? Una comèdia sobre el sincericidi, la maternitat i l’amistat.

On? Teatre Borràs
Quan? 27 de juny al 21 de juliol

 

Ballet: ‘El llac dels cignes’

Per tercer any consecutiu, el Ballet de Kíev torna al Teatre Tívoli per representar la història d’amor entre Sígfrid i Odette enmig de l’eterna lluita del bé i el mal.

On? Teatre Tívoli
Quan? Del 17 al 28 de juliol

 

Monòleg: ‘Prima Facie’

Un monòleg de Suzie Miller protagonitzat per Victoria Luengo, amb una construcció dramàtica intel·ligent, divertida i commovedora. Prima Facie és un detonador que ens obliga a replantejar com hauria de funcionar aquest món.

On? Teatre Poliorama
Quan? Del 29 de maig al 22 de juny

 

Monòleg: ‘Buenrollistas’, de Víctor Parrado

Un monòleg que convida a una passejada pel bonrotllisme, sense caure en tòpics ni falsos positivismes, que pot fer-vos riure, reflexionar, connectar, o potser no entendreu res!

On? Teatre Goya
Quan? Fins al 27 de juliol

 

Espectacle: ‘La torre dels somnis’

Després de la presentació de La torre de Nadal a la plaça de Catalunya, arriba La torre dels somnis, a mig camí entre l’òpera i el circ, on (re)visitem les àries i les infinites melodies que va escriure Puccini.

On? Gran Teatre del Liceu
Quan? De l’1 al 29 de juny

 

Òpera: ‘Madama Butterfly, de G. Puccini’

Basada en el drama teatral de David Belasco, que explica una de les històries més tràgiques, penetrants i emotives de tots els temps, és una òpera molt aclamada i freqüentment representada a nivell internacional.

On? Palau de la Música Catalana
Quan? 29 de juny, 21 de juliol, 31 d’agost i 19 d’octubre

 

‘L’illa deserta’

Una comèdia trista que reflexiona sobre quines casualitats ens han dut fins aquí, de quines decisions ens penedim o com serien les nostres vides si ens enamorem o si finalment prenem altres camins.

On? La Villarroel
Quan? Del 5 al 30 de juny

 

Ballet: ‘Sacre, de Ballet Sasha Waltz & guests’

La consagració de la primavera d’Ígor Stravinski. Els ballarins celebren l’arribada de la primavera, quan una jove és escollida per ballar fins a la mort. Una proposta de dansa feroç, carnal i magnètica.

On? Gran Teatre del Liceu
Quan? Del 6 al 10 de juliol

 

Musical: ‘La llamada’


La llamada és el musical dels Javis, amb cançons originals i banda en directe. Una comèdia sobre la fe, l’amistat, el primer amor, la cerca de la identitat, l’electrolatino i Whitney Houston.

On? Teatre Poliorama
Quan? Del 3 al 26 de juliol

 

Monòleg: ‘No estoy bien’

David Fernández ja ens ho avisa amb el títol del seu espectacle. Un xou còmic en què l’actor ens desvela què s’amaga darrere del seu personatge.

On? Teatre Aquitània
Quan? Fins al 29 de juny

 

‘Non Solum’, amb Sergi López’

La comèdia existencial més icònica del teatre català, en què un home comença a multiplicar-se en molts altres. Viatgen junts cap al paradís, on sembla que ser igual i diferent és el mateix.

On? Teatre Poliorama
Quan? Del 26 al 30 de juny

 

Monòleg: ‘Esto no es un show, de Galder Varas’

Un monòleg en el qual podeu esperar molta improvisació, acudits i blocs diferents dels que heu vist del còmic i guionista Galder Varas a xarxes socials.

On? Teatre Coliseum
Quan? Del 19 al 22 de juny

 

Jornada de portes obertes al Museu de la Música

Amb motiu del Dia de la Música, Museu de la Música i obre les portes i ens convida a un viatge pel món de la música, en què podreu gaudir de la seva exposició permanent, amb més de 500 instruments i documents sonors.

On? Museu de la Música
Quan? 21 de juny

 

Espectacle: ‘Cicle líric. Les veus del monestir’

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes cedeix, en col·laboració amb el Districte de les Corts i l’escola musical A Tempo, un espai del museu per organitzar un cop al mes un cicle de lírica en el marc incomparable del cenobi.

On? Monestir de Pedralbes
Quan? 19 de juny i 10 de juliol de 19 h a 20 h (cal reserva)

Vespres musicals. Ressonàncies sagrades

Quatre concerts, quatre visions diferents de com l’herència dels primers ritus cristians han perdurat i evolucionat al llarg de la història de la música. El cicle arrenca amb “Nun”, continua amb “Amor mi fa cantar”, “Timber” i finalment, “Viola de mar”.

On? Claustre del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Quan? 4, 11, 18 i 25 de juliol

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×