Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Agenda juliol

Visualitzacions 1.12Kırşehir

Redacció La Positiva

Mirador Torre de Glòries

Obre un nou observatori per conèixer Barcelona amb una nova mirada. El mirador es troba a 120 m d’altura, on també podreu gaudir d’una escultura transitable suspesa dins de la cúpula creada per l’artista Tomás Saraceno.

Quan? De dilluns a diumenge

On? Torre de Glòries 

Exposició: ‘Tattoo. Art sota la pell’

L’exposició aplega més de 240 obres històriques i contemporànies. Explora les funcions i els usos diversos del tatuatge en diferents èpoques i cultures, incloent models de silicona tatuats per diferents artistes. 

Quan? Fins al 28 d’agost

On? CaixaFòrum

Exposició: ‘Frida Kahlo, la vida d’un mite’

On? IDEAL Barcelona

Quan? De dilluns a diumenge

Una biografia immersiva que proposa un viatge a través de la vida de Frida Kahlo, una de les artistes més influents de tots els temps.

Exposició: ‘Teresa Lanceta. Teixir com a codi obert’

Coneix la trajectòria de l’artista Teresa Lanceta des dels anys 70 fins a l’actualitat. Descobreix una àmplia selecció de tapissos, teles, pintures, dibuixos, escrits i vídeos. 

Quan? Fins a l’11 de setembre

On? MACBA

Exposició: ‘Picasso. Projecte blau’

Les anàlisis dels materials, les tècniques d’imatge i la fotografia digital en alta resolució, combinats amb altres eines d’exploració, han permès seguir el rastre creatiu de l’artista i desxifrar la informació oculta en quatre pintures del període 1901-1904.

Quan? Fins al 4 del setembre

On? Museu Picasso

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×