Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Agenda març

Visualitzacions 1.23Kırşehir

Redacció La Positiva

Exposició ‘Déus, mags i savis’

Descobriu les col·leccions privades de deu artistes i la relació que tenen aquests objectes amb la seva obra. Els artistes seleccionats són Rosa Amorós, Miquel Barceló, Georg Baselitz, Luis Feito, Joan Hernández Pijuan, Manolo Millares, Joan Miró, Susana Solano, Hiroshi Sugimoto i Antoni Tàpies.

On? Al CaixaForum Barcelona

Quan? Fins al 2 d’abril

Exposició ‘Constel·lació gràfica’

Aquesta exposició reuneix la constel·lació d’universos creatius de nou autores. Aquestes experimenten amb estils i llenguatges, trencant amb els esquemes del còmic i oferint una mirada crítica carregada d’humor.

On? Al CCCB

Quan? Fins al 14 de maig

Exposició ‘Josep Grau-Garriga. Diàleg de llum’

Aquesta exposició mostra les obres de Grau-Garriga, un referent internacional de la transformació de la tècnica del tapís al llarg de la segona meitat del segle XX. Descobrireu les formes de l’art del teixit i el recorregut de l’artista.

On? Al MACBA

Quan? Fins a l’11 de setembre

Espectacle ‘In Art We Trust’, del Circ Raluy Legacy

El Circ Raluy Legacy ofereix un espectacle per gaudir amb la família en què l’art és el protagonista. Gaudireu d’escenes inoblidables, vestuaris extravagants i números de circ emblemàtics!

On? Al Port Vell

Quan? Fins al 12 de març

Teatre ‘Tots eren fills meus’

Aquesta obra narra la història basada en fets reals de Joe Keller i Steve Deever, uns socis d’una fàbrica de peces d’avions que havia venut peces defectuoses durant la guerra. Un text d’Artur Miller inspirat en Henrik Ibsen dirigit per David Selvas. 

On? Teatre Lliure

Quan? Fins al 26 de març

Teatre ‘Fitzroy: quatre dones al límit’

Aquesta comèdia protagonitzada per Sílvia Bel, Míriam Iscla, Sara Espígul i Natalia Sánchez us farà passar una bona estona. Aquestes quatre escaladores es troben pujant el Fitzroy, una muntanya a la Patagònia sud, quan de sobte el mal temps les fa aturar-se i fer front a nous problemes. 

On? Al Teatre Borràs 

Quan? Fins al 23 d’abril

Teatre ‘Una teràpia integral’

Marc Angelet i Cristina Clemente presenten aquesta comèdia que posa en qüestió la necessitat de creure en alguna cosa. La vida dels tres protagonistes canviarà mentre fan un curs intensiu per aprendre a fer pa. 

On? Teatre Goya

Quan? Fins al 23 d’abril

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×