Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Agenda Nadal 2023

Visualitzacions 1.66Kırşehir

Redacció La Positiva

Una Nit d’Hivern, a la Casa Batlló

Aquest Nadal descobriu la màgia de la Casa Batlló de nit amb una visita nocturna única: il·luminacions especials, projeccions sorprenents, continguts de realitat augmentada i un relat que us submergirà en la vida dels personatges que van habitar la casa durant el segle passat!

On? Casa Batlló

Quan? Fins al 18 de febrer

Natalis, al Poble Espanyol

Gaudeix del Nadal més màgic al Poble Espanyol amb els seus mons màgics. Trobareu més de 20 decoracions i una il·luminació màgica per fer un entranyable recorregut en què l’esperit nadalenc estarà més present que mai. No us perdeu els diferents espectacles de màgia, circ, música, xocolata i més!

On? Poble Espanyol

Quan? Del 2/12 al 10/12; el 16/12 i el 17/12; del 21/12 al 29/12 (excepte el 25/12) i del 2/01 al 7/01

Nadal al Tibidabo

Veniu a patinar a la pista de gel del Tibidabo! Hi trobareu una patinadora professional a perquè els més petits aprenguin a patinar i tothom gaudeixi de les seves increïbles acrobàcies. 

A més, el parc comptarà amb una increïble ambientació nadalenca, una nova pel·lícula 4D al Dididado, un nou espectacle al Marionetarium i el retorn de les ulleres de realitat virtual al Tibidabo Express. 

Tampoc us podeu perdre…

– 2 de desembre: Taller exclusiu de la pastisseria Escribà per als socis del TibiClub.

– 16 i 17 de desembre: Tots els avis amb els seus nets podran entrar gratis! 

– 27 de desembre: Nova edició de la Cançó de Pau. 

On? Parc d’atraccions Tibidabo

Quan? Fins al 5 de gener

Viu la màgia de Nadal a L’Aquàrium de Barcelona!

A L’Aquàrium de Barcelona han preparat un munt d’activitats perquè els menuts de casa puguin gaudir de la màgia d’aquestes festes envoltats de criatures fascinants. Les voleu descobrir?

– Investigueu quins habitants de L’Aquàrium ha decidit crear una postal nadalenca mentre resoleu el nostre joc de pistes.

– Deixeu el vostre desig al fons del mar. 

– Feu un taller de Nadal d’on sortireu amb un bonic record per emportar-vos a casa.

– Ajudeu L’Aquàrium a pintar i construir el mural més original del fons del mar.

– Alimenteu el tió subaquàtic perquè el vingueu a fer cagar!

 Veniu a gaudir de les festes de Nadal al fons del mar! Podeu consultar el calendari i els horaris de les activitats de Nadal a www.aquariumbcn.com.

On? L’Aquàrium Barcelona

Quan? Del 2 de desembre al 5 de gener

Barcelona Christmas Tour

Descobriu el Nadal a la ciutat fent un recorregut al bus turístic! Una ruta especial per gaudir de les decoracions i les llums de Nadal des d’una nova perspectiva. Passareu per la Fira de Nadal de la Sagrada Família, per edificis emblemàtics com la Pedrera o el Recinte Modernista de Sant Pau i per grans avingudes com el passeig de Gràcia. 

On? Plaça de Catalunya

Quan? Fins al 4 de gener

Els llums de Sant Pau

Els llums tornen per transformar el Recinte Modernista de Sant Pau en l’epicentre de la il·luminació nadalenca de la ciutat! Gaudireu d’un recorregut amb instal·lacions audiovisuals sorprenents. Enguany no us podeu perdre la pista de gel a l’interior del recinte! 

On? Recinte Modernista de Sant Pau

Quan? Fins al 14 de gener

Fàbrica de Joguines

Tornen els follets i els operaris màgics per crear i preparar els regals que repartiran els Reis d’Orient. Veniu a conèixer com treballen a la fàbrica de joguines! Cal inscripció prèvia.

On? Fabra i Coats

Quan? Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener

Teatre: ‘L’Estel de Natzaret’

Veniu a descobrir la tradicional obra que reuneix a les famílies del barri per celebrar l’arribada de Nadal des de fa més cent anys: L’Estel de Natzaret. Un esdeveniment arrelat a Sarrià que no passa de moda!

On? Teatre de Sarrià

Quan? 17 de desembre, i 7, 13 i 14 de gener

L’Illa s’omple de Nadal

Aquest Nadal, visiteu L’Illa! Us esperen un munt d’experiències per viure en família: un gran aparador de Nadal, tallers i activitats, la bústia del Pare Noel i el Patge Reial! Si sou més aventurers, no us podeu perdre la seva pista de patinatge, als jardins interiors de Sant Joan de Déu.

On? L’Illa
Quan? Nadal

Un Nadal de Postal

Visqueu la màgia de les festes tot visitant la Pedrera! Els més menuts i menudes de la casa crearan una postal nadalenca d’allò més gaudiniana. Tots junts s’endinsaran en la història d’aquesta casa tan peculiar i aniran pels racons més originals de la Casa Milà.

On? La Pedrera
Quan? Del 2 de desembre al 5 de gener

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×