Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Agenda primavera

Visualitzacions 1.22Kırşehir

Redacció La Positiva

Òpera: ‘Manon’

A partir d’una novel·la moralitzadora, Massenet estrena a l’Opéra-Comique l’any 1884 una obra amb una música seductora i espontània que acabarà per commoure l’espectador. Manon, que aspira per damunt de tot al luxe i a la comoditat, es conduirà a la traïció i a la prostitució. 

Quan? Del 20 d’abril al 5 de maig

On? Gran Teatre del Liceu
Teatre: ‘Lectura fácil’

Alberto San Juan porta a escena una versió lliure de la novel·la homònima de Cristina Morales ambientada a Barcelona: quatre dones amb discapacitat intel·lectual, davant del sistema.

Quan? Del 12 al 23 d’abril

On? Teatre Lliure (Sala Fabià Puigserver)

Teatre: ‘El temps i els Conway’

Àngel Llàcer dirigeix aquest clàssic que convida a viure la vida! Els espectadors s’endinsaran en la vida d’una família adinerada de Yorkshire, els Conway, durant el període d’entreguerres.

Quan? Del 13 d’abril al 21 de maig

On? Teatre Nacional de Catalunya

Teatre: ‘Dagoll Dagom. L’alegria que passa’

Dagoll Dagom presenta el que serà l’últim espectacle de creació de la seva trajectòria: L’alegria que passa, de Santiago Rusiñol. La companyia torna a portar un clàssic de la literatura catalana a la contemporaneïtat a través de la dansa, la música i el teatre.

Quan? Fins al 14 de maig

On? Teatre Poliorama

Exposició: ‘Bruce Conner. Llum de la foscor’

Bruce Conner és una figura llegendària tant per la seva visió crítica de la història de l’art com per la reputació de ser el pare del videoclip. Aquesta exposició presenta nou obres a tall de selecció representativa del cinema experimental de Conner!

Quan? Fins al 23 d’abril

On? Fundació Antoni Tàpies 

Exposició: ‘Jaume Plensa, poesia del silenci’

Aquesta exposició a la Pedrera abasta la producció de Jaume Plensa des del 1990 fins avui. Destaca alguns aspectes clau de l’obra de Plensa com escultor i s’articula a l’entorn de les relacions entre l’univers creatiu de l’artista i la lletra com a element constitutiu de la seva obra.

Quan? Del 31 de març al 23 de juliol

On? la Pedrera

Exposició: ‘Prestige: crònica d’una catàstrofe’

Amb motiu del 20è aniversari de la catàstrofe del Prestige (l’accident ecològic més gran a Espanya, quan un petrolier carregat amb 77.000 tones de fueloil dens va patir un accident), el Museu Marítim presenta una exposició sobre aquest tema, abordant-lo des d’una perspectiva ecologista i posant èmfasi en la sostenibilitat, les energies renovables i unes pràctiques curoses amb el medi ambient.

Quan? Fins al 18 de juny

On? Museu Marítim de Barcelona

Exposició: ‘Superherois i superheroïnes. L’aventura’

La Carpa del Poble acull una exposició única amb més de cent peces de material exclusiu sobre personatges i moments icònics de més de vint pel·lícules de l’univers dels superherois i superheroïnes! 

Quan? Fins al 26 d’abril

On? Poble Espanyol

Exposició: ‘Amics imaginaris’

Amics imaginaris permetrà als visitants endinsar-se en el món de l’art contemporani d’una manera amable, divertida i acollidora. L’exposició vol acompanyar l’espectador a descobrir artistes de renom i familiaritzar-s’hi, com ara Paola Pivi, Kasper Bosmans, Polly Apfelbaum, Meschac Gaba o Afra Eisma.

Quan? Fins al 2 de juliol

On? Fundació Miró

Nits Màgiques

Tornen les Nits Màgiques! Una experiència única sota el cel nocturn de Barcelona que inclou una visita per la Casa Batlló i un concert de flamenc, jazz, rumba o soul a la seva terrassa! 

Quan? A partir del mes de març

On? Casa Batlló

Taller de ceràmica 

La ceràmica de la Casa Vicens és un dels seus elements més representatius! Descobriu el procés de fabricació artesanal de la  rajola de clavellines amb la tècnica de trepa original i pinteu la vostra! Activitat a partir dels 8 anys. 

Quan? Diferents dates disponibles

On? Casa Vicens

Barcelona Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural (BDC) ofereix als barcelonins la possibilitat d’assistir a espectacles culturals molt diversos al costat de casa, als centres cívics i altres equipaments del seu barri o districte. Espectacles de qualitat i gratuïts!

Quan? Fins al 5 de maig

On? Centres cívics de Barcelona

Cruïlla de Primavera

El Cruïlla de Primavera és un esdeveniment únic per a tots aquells que ja tenen ganes de festival! Aquesta edició primaveral ofereix diferents concerts arreu de Barcelona, dos d’ells gratuïts! 

Quan? Fins al 22 d’abril 

On? Diferents espais de Barcelona

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×