Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

15 Apr, Monday
0° Călărași

Agenda Barcelona primavera

Visualitzacions 1.67Kırşehir

Redacció La Positiva

EXPOSICIONS

Exposició: Suzanne Valadon: Una epopeia moderna’

Una exposició antològica de la pintora, dibuixant i gravadora francesa Suzanne Valadon, presentada per primera vegada a l’Estat espanyol, que recull creacions de tota la seva carrera artística i que explica també la connexió de Valadon amb una sèrie d’artistes catalans amb qui va coincidir a Montmartre a finals del segle XIX.

On? Museu Nacional d’Art de Catalunya

Quan? Del 18 d’abril a l’1 de setembre 

Exposició: ‘Sorolla, una nova dimensió’

Un homenatge a l’artista a través tecnologies expositives de nova generació. Al llarg del recorregut, els visitants poden conèixer com era la València del temps de Sorolla, entendre’n el context familiar, identificar l’entorn artístic que el va fer créixer i submergir-se en un ambient màgic quan les seves pintures cobren vida a la sala immersiva.

On? Cenre d’Art Amatller

Quan? Des del 9 de febrer

Exposició: ‘El mirall perdut: Jueus i conversos a l’edat mitjana’

Un mirall a l’Espanya medieval entre el 1285 i el 1492 que pretén explicar la complexa relació entre jueus, conversos i cristians. L’exposició, en col·laboració amb el Museu del Prado, reuneix una rellevant selecció d’obres provinents de diferents museus.

On? Museu Nacional d’Art de Catalunya

Quan? Fins al 26 de maig

Exposició: ‘Núria Feliu al Palau Robert’

L’exposició presenta, al llarg de cinc ambients, un recorregut per la vida i obra de l’artista, des dels seus orígens artístics fins a la seva eclosió i consagració, conreant tots els estils i sent part activa de la vida cultural i social del seu temps. L’accés és lliure i gratuït.

On? Palau Robert

Quan? Fins al 19 de maig

Exposició: ‘600 anys de gegants a Barcelona’ 

Una exposició fotogràfica que es troba a l’Espai Mercè Sala de l’estació de Diagonal. Es tracta d’un recorregut visual que homenatja els moments històrics de sis segles de tradició i cultura gegantera.

On? Espai Mercè Sala, metro Diagonal

Quan? Fins al 12 d’abril

Exposició: ‘Una altra història’

Una exposició creada a partir del programa homònim produït per TV3 amb la col·laboració d’El Terrat. S’hi presenten els cent objectes originals presentats per persones de tot Catalunya i és el punt de trobada de cent petites històries que conformen la base històrica del nostre país.

On? Museu d’Història de Catalunya 

Quan? Fins al 28 d’abril

Exposició: ‘Venerades i temudes’

Una exposició que posa en relleu les múltiples cares del poder femení i ens mostra com deesses, dimonis, santes i altres éssers espirituals han tingut un rol rellevant per a la nostra comprensió del món. Una selecció de 154 peces del British Museum que van des del món antic fins a l’actualitat.

On? Caixaforum

Quan? Fins al 9 de juny

Exposició: ‘Un armari raconer de Gaudí en primícia’

La primera casa de Gaudí exposa per primera vegada l’armari de racó que l’arquitecte va dissenyar per a la casa del matrimoni Vicens-Giralt a Alella. El moble s’exposa després d’un procés de restauració de mig any.

On? Casa Vicens

Quan? Des de l’11 de març

Exposició: ‘L’altre costat’

Una exposició immersiva i transitable que reflexiona sobre les fronteres de la nostra ment i les definicions rígides que ens categoritzen i ens empresonen. És una invitació a oblidar-nos de tot el que creiem saber per uns moments i a endinsar-nos a “l’altre costat”, on la realitat i la ficció esdevenen una mateixa cosa.

On? Centre d’Arts Santa Mònica

Quan? Fins al 2 de juny

Exposició: ‘Emboscades. Dones i bosc

Una exposició que convida a explorar i endinsar-se (emboscar-se) en el paper de les dones en l’àmbit forestal, així com en la importància de gestionar i conservar els boscos. Tot a través de la mirada de 18 dones que, dia a dia, amb la seva feina, ho fan possible.

On? Jardins del Palau Robert

Quan? Fins al 14 d’abril

Exposició: ‘Fira Internacional d’Art contemporani Art3f’

La primera edició d’un esdeveniment organitzat en més de vint ciutats europees que reuneix artistes, galeries, crítics d’art, col·leccionistes i, sobretot, amants de l’art en un espai d’intercanvi elegant però informal, que desafia els codis de les fires tradicionals d’art contemporani tot i tenir un nivell d’exigència en línia amb les tendències del món de l’art internacional.

On? Fira de Barcelona 

Quan? Del 5 al 7 d’abril

Exposició: ‘Suburbia. La construcció del somni americà’

L’exposició és una invitació a submergir-nos a l’imaginari de la casa familiar amb piscina idílica i a recórrer la història cultural de l’ideal de vida americà tan explotat a la televisió, la publicitat i el cinema per analitzar-ne la vigència i els aspectes més controvertits.

On? CCCB 

Quan? Fins al 8 de setembre

Exposició: ‘La Nit dels Museus’

Com ja és tradició, el Dia Internacional dels Museus es celebrarà amb La Nit dels Museus. Des de les 19h fins a la 1h, els diferents museus, centres i espais culturals adscrits a l’esdeveniment oferiran un accés gratuït a les seves instal·lacions. A més, molts dels museus programaran una sèrie d’activitats i propostes culturals paral·leles.

On? 90 museus i espais de 8 ciutats de la província de Barcelona

Quan? 18 de maig

Exposició: ‘Des de la frontera’

Concebuda per Mei Huang, l’exposició s’emmarca en el programa Suport a la Creació’ 22. Comisart i ofereix una experiència visual per qüestionar qualsevol forma d’exclusió o estandardització i valorar la diversitat i la complexitat del món actual. Aplega un conjunt d’obres de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa” i de la col·lecció del MACBA.

On? Caixaforum 

Quan? Fins al 24 de juny

Exposició: ‘El laberint de Tim Burton’

Una experiència immersiva i captivadora que us transportarà a la ment de Tim Burton. Una invitació a travessar el bosc obscur i màgic de La nòvia cadàver, a redescobrir els personatges d’Eduardo Manostijeras, Charlie i la fàbrica de xocolata i a perdre-us en l’increïble món d’Alícia al País de les Meravelles, entre molts d’altres.

On? Palau Victòria Eugènia 

Quan? Des del 8 de març

TEATRE / MÚSICA

Monòleg: ‘Chungo’, de Luis Zahera

Un xou d’humor ple d’històries i vivències personals que voregen el surrealisme en el qual l’actor ens mostra la seva vis còmica. Luis Zahera va guanyar el 2023 el premi Goya a Millor Actor de Repartiment per As Bestas, de Rodrigo Sorogoyen.

On? Teatre Coliseum

Quan? Del 22 de març al 28 de juliol

Espectacle: ‘Origen. El show’, de Noemí Casquet

Origen és un viatge a través dels sentits, un espectacle immersiu que pretén trencar el tabú del sexe i aprofundir-hi a través de tècniques de sexualitat ancestrals. No recomanat per a menors de 18 anys.

On? Teatre Victòria

Quan? 16 de maig

Espectacle: ‘Alegria’, del Cirque du Soleil

Torna un dels espectacles més icònics del Cirque du Soleil a Barcelona! Una nova versió amb aires renovats, nous arranjaments que combinen sons electrònics i rock amb elements acústics i orquestrals i experiència immersiva que manté l’alegre sensació màgica característica del Cirque du Soleil.

On? Carpa Blanca, l’Hospitalet de Llobregat

Quan? Fins al 5 de maig

Teatre: ‘Don Ramón María del Valle-Inclán’

Aquesta obra és una reflexió sobre la validesa de la literatura per entendre la vida a través de la mirada en la vida i l’obra de Ramón María del Valle-Inclán, considerat un dels autors clau de la literatura del segle XX.

On? Teatre Poliorama

Quan? Del 17 d’abril al 12 de maig

Espectacle: ‘El dia del Watusi’

Una adaptació sota la direcció d’Iván Morales de la novel·la “ El dia del Watusi” de Francisco Casayella: una festa escènica amb música en directe sobre la Barcelona dels últims trenta anys del segle xx que fa entendre millor la ciutat d’avui.

On? Teatre Lliure de Gràcia

Quan? Del 10 d’abril al 5 de maig

Teatre: ‘Els criminals’

Una obra crítica i plena d’intriga de Ferdinand Bruckner en una versió de Jordi Prat i Coll que planteja temes com l’avortament, els delictes de llibertat sexual, la pena de mort o la corrupció i l’arbitrarietat de la justícia.

On? TNC

Quan? Del 18 d’abril al 26 de maig

Espectacle: ‘Fidelio, de Ludwig van Beethoven

Una innovadora producció semiescènica creada tant per a públic sord com oient, explicada a partir de la música de Beethoven i l’expressiva poesia gestual de la llengua de signes americana. Presentada per Gustavo Dudament al capdavant de l’orquestra LA Phil de Los Angeles, amb direcció escènica d’Alberto Arvelo, en col·laboració amb el Deaf West Theatre de Los Angeles i el Coro de Manos Blancas d’El Sistema de Veneçuela.

On? Gran Teatre del Liceu

Quan? 26 i 27 de maig

Dansa: SER, de Sergio Bernal Dance Company

SER és una trobada entre en Sergio Bernal ballarí i el seu vessant més personal. Un espectacle en què el flamenc, el ballet clàssic i la dansa contemporània es combinen per mostrar tots els llenguatges que han format part de l’evolució del ballarí.

On? Catedral de Barcelona

Quan? Fins al maig de 2024

Concerts: Barcelona Classic Festival Nights

Un cicle de música de cambra que homenatja grans clàssics del cinema, amb diverses sessions dedicades a Morricone, Zimmer i Williams i un homenatge a Paco de Lucía.

On? Palau de la Música Catalana

Quan? 5 sessions des del 26 d’abril fins al 20 de setembre. Consulteu el web del Palau

Musical: El gat amb botes

El Gat amb Botes vol ajudar el moliner a conquerir la princesa, de qui s’ha enamorat. Però aquest objectiu no serà gens fàcil: moltes aventures i cançons seran necessàries per aconseguir-ho…

On? Teatre Aquitània

Quan? Del 4 al 26 de maig

Multidisciplinari: ‘Altres mirades’
Altres mirades és una programació especial del TNC per reflexionar sobre el món actual des de diferents realitats.

Festival ‘ZIP’

Segona edició d’aquest festival de nous formats escènics amb propostes diverses que indagaran, qüestionaran i exploraran el concepte protagonista d’aquest any: l’amor.

On? TNC

Quan? Del 10 al 14 d’abril

‘Barcelona calling Beirut’

Un cicle d’espectacles que forma part de la programació Altres mirades i que ens descobreix un dels països culturalment més actius de la Mediterrània, el Líban.

On? TNC

Quan? Del 20 al 28 d’abril

ALTRES ACTIVITATS 

Visita: ‘La Montaner y Simón, una editorial amb història. Itinerari’

Itinerari guiat en què s’explica la història de l’antiga editorial Montaner y Simón a través d’una visita a la Fundació Antoni Tàpies, antiga seu de l’editorial i obra de l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner.

On? Fundació Antoni Tàpies

Quan? 20 d’abril, 18 de maig i altres sessions a partir de setembre

CreaTibi by Lego Education

Una nova proposta del Tibidabo que comptarà amb la col·laboració d’Abacus Educació, dirigida al foment de les vocacions científiques i que oferirà materials didàctics perquè els nens i nenes interactuïn per primer cop amb continguts vinculats amb la robòtica. Aprofiteu la visita al parc per provar la nova atracció de caiguda lliure, que s’estrenarà aquesta primavera!

On? Parc Tibidabo
Quan? Des del març

Tallers d’il·lustració científica en família

Un cicle d’activitats dedicat a conèixer els professionals que es dediquen a crear les il·lustracions científiques. En cada sessió es treballarà una temàtica i una tècnica artística diferents i estarà dirigida per un professional diferent.

On? Cosmocaixa
Quan? El 17 i el 23 d’abril, l’11 i el 25 de maig i l’1 i el 8 de juny

‘Viure a la ciutat’, cicle de la Filmoxica

La Filmoxica té per missió acostar el cinema als més petits i fer-los descobrir el plaer de veure cinema de qualitat a la pantalla gran. El cicle Viure a la ciutat proposa un seguit de sessions centrades en l’emocionant aventura de viure en una ciutat.

On? Filmoteca de Catalunya
Quan? Diverses sessions a l’abril, maig i juny

Espai CLIK

Un nou espai al Cosmocaixa que busca submergir els infants d’entre 3 i 11 anys en un món de descobriment i aprenentatge, i brindar-los l’oportunitat d’experimentar la ciència com les persones expertes. A Clik descobriran diferents àrees: zones dedicades a l’aire, a la llum o als colors.

On? Cosmocaixa
Quan? Des del 23 de març

Biergarten

La 13a edició del San Miguel Biergarten torna amb un esdeveniment entorn de la cervesa i la gastronomia alemanya, que comptarà amb tallers i tasts, concerts i molt més. L’entrada és gratuïta amb aforament limitat.

On? Poble Espanyol
Quan? 26, 27 i 28 d’abril i 3, 4 i 5 de maig

Mahou Pizza fest

En la 2a edició del Mahou Pizzas Fest trobareu catorze restaurants que oferiran dos tipus de pizza, una de més clàssica i la seva especialitat gurmet, i competiran durant tres dies per endur-se el premi a la millor pizza. L’entrada és gratuïta amb aforament limitat.

On? Poble Espanyol
Quan? 19, 20 i 21 d’abril

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×