Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

15 Apr, Monday
0° Călărași

Agenda Sant Jordi 2024

Visualitzacions 1.68Kırşehir

Redacció La Positiva

La façana de la Casa Batlló s’omple de roses

Com ja és tradició, l’emblemàtica obra modernista decora les balconades amb un miler de flors artesanes des de la matinada del 21 d’abril i fins la nit del 23 d’abril.

On? Casa Batlló

Quan? Del 21 al 23 d’abril

Pregó de Lectura 2024

Enguany, l’autor del pregó de Lectura impulsat per la xarxa de biblioteques de Barcelona que marcarà el tret de sortida institucional de la diada de Sant Jordi serà l’escriptor i actor britànic David Walliams.

On? Biblioteca Gabriel García Márquez

Quan? 22 d’abril

Diàlegs de Sant Jordi

Com a pròleg de la diada de Sant Jordi, Biblioteques de Barcelona ofereix un espai de trobada entre autors i lectors. Hi haurà converses entre escriptors i escriptores d’arreu a partir d’afinitats en les seves darreres obres.

On? Biblioteques de Barcelona. Consulteu la web de barcelona.cat

Quan? Del 15 al 23 d’abril

Portes obertes

Diferents edificis obren les portes per Sant Jordi. Aquí teniu un llistat de llocs que podreu visitar de manera gratuïta:

  • El recinte modernista de Sant Pau: a més de visitar els diversos espais, es podrà participar en diverses activitats que permetran acostar la figura de Domènech i Montaner, arquitecte del recinte.
  • L’Ajuntament de Barcelona: es podrà visitar l’Escala Negra, la Capella del Bon Consell, el Saló de Cròniques, el Saló del Bon Govern, la Sala del Treball, entre moltes sales més, i el mirador de Maria Aurèlia Campmany, situat a la novena planta de l’edifici Novíssim.
  • El Pavelló Mies van der Rohe: tindrà un pavelló de lectura amb una parada de llibres i espai per llegir.
  • La Biblioteca de Catalunya: es podrà visitar la biblioteca individualment seguint l’itinerari establert o fer la visita amb una guia que explica la història, funcions, col·leccions i serveis. Cal reservar prèviament.
  • La Sagrada Família s’obre als Jordis i Jordines: tots els Jordis i Jordines tindran accés gratuït i sense necessitat de reservar.
  • El Palau de la Generalitat: es farà una visita que permetrà veure els espais institucionals i monumentals de la seu del Govern de la Generalitat de Catalunya.
  • L’Ateneu Barcelonès: a més de visitar el Palau Savassona, seu de l’Ateneu, hi haurà una lectura en veu alta i una lectura dramatitzada.
  • L’Institut d’Estudis Catalans: es podrà visitar el recinte, que tindrà una parada de llibres al pati de la Casa de Convalescència.
  • El Palau Güell: cal adquirir entrades.
  • El Museu d’Història de Catalunya.
Llegats vivents

Torna el gran recital poètic que se celebra bianualment i que omple el Palau de la Música de mestratge, bellesa i emocionants fulgors vocals. Nou poetes inqüestionables, nou accents de tot el territori de parla catalana, s’invoquen en una nit memorable, patrimonial i històrica.

On? Palau de la Música Catalana

Quan? 28 d’abril

Es poden endreçar els llibres per la seva olor?

Un taller en família per observar les característiques físiques dels llibres, com ara l’olor, el pes, l’alçària o el color. Activitat dirigida a infants a partir de 7 anys.

On? Fundació Antoni Tàpies

Quan? 21 d’abril, d’11 h a 13 h

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×