Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

amor-en-la-parella-2

L’amor en la parella, més enllà de la individualitat

Visualitzacions 1.64Kırşehir

ÒSCAR GIL

Lamor no és tan sols un passeig pels núvols, és també un passeig per la Terra.

És tan fàcil perdre’s en la bellesa d’un ideal, d’aquelles pessigolles que et recorren l’estómac i t’allunyen del dia a dia, embolcallat/da en un mantell d’estels, que oblidem que bonic que pot arribar a ser viure aquest amor des de la Terra, ancorats/des a les seves arrels i abrigats/des per aquest cel infinit que tot ho cobreix. Quan hi ha unitat, el nosaltres és la paraula, i la Terra i el cel produeixen la seva alquímia, expressant la seva veritable naturalesa en plenitud, en equilibri, en una exaltada serenitat. És un amor per a valents, ja que en aquest salt al buit en què ho deixes tot enrere només queda confiar que l’univers sencer et sostindrà, per desaparèixer i renéixer com un tot.

Quina és la senda que mostra aquest camí? El fet de compartir, l’amistat, la confiança… semblen paraules llunyanes en el que representa la parella i l’amor, fins i tot anodines, menyspreades. Però darrere de tot amor veritable hi ha un espai per compartir, per veure’t en l’altre i que l’altre es vegi en tu. Un lloc des del qual només es pot parlar des del cor, expressant no només la bondat de l’univers i de la vida, sinó aquestes misèries humanes que et fan ser com ets i que no veuries si no te les mostrés algú que t’estima, perquè l’importes més enllà de la parella, perquè l’amor només pot expandir-ho tot.

Misèries humanes, ens agradi o no, les tenim tots/es, dia a dia ens desfem d’un personatge que ja no ens representa, però com desfer-nos-en si no ens adonem que existeix? I adonar-nos de la seva existència fa mal, mirar aquest personatge a la cara i decidir prescindir d’ell és dolorós i el buit que genera no el pot omplir res ni ningú… forma part d’una solitud que desapareix quan prens consciència que no existia tal solitud i aleshores s’omple sol, perquè aquest espai sempre s’omplirà, a través de la confiança i de creure en la vida, en qui ets realment i que vindrà allò que realment et correspon: confiança.

amor-en-la-parella-1

Potser no sigui amb el que vols, o potser no sabies ni saps què vols, som complexos i sovint no ens entenem ni a nosaltres mateixos, però l’amor és l’únic que et pot mostrar aquesta cara oculta que desconeixies, si t’atreveixes a confiar en la teva parella, a obrir-te i compartir qui ets, sense més ni més. No és fàcil, totes les nostres pors són allà, hem conformat la vida de manera que ens hem tornat mestres en ocultar-les fins i tot a nosaltres mateixos. Així que no et sorprenguis si et rendeixes i t’obres, i observes un desconegut/da, observes algú amb un caminar que ja no correspon amb el teu. Si ets dels valents, i vius la parella des de l’amor, potser t’adonaràs del que t’ajuda a créixer, a ser tu mateix/a, sempre.

Potser estiguis llegint aquesta reflexió i pensis que estimes la teva parella, que tot està al seu lloc i que sou molt feliços o feliços en la mesura dels temps que corren. Està perfecte si així ho vius i ho sents. Hi ha molts tipus de relacions i, evidentment, pots escollir en quines d’aquestes et sents més còmode. Només et preguntaria, si et ve de gust respondre’t, què comparteixes amb la teva parella? La logística d’una vida quotidiana? Les il·lusions per aquelles vacances o aquelles escapades meravelloses? Aquells instants que ens ajuden a evadir-nos del que no ens agrada?

Si és així, et convido a compartir amb la teva parella allò que només comparteixes amb els teus  amics/gues més íntims/es, fins i tot més enllà, que no comparteixes amb ningú. Mostrar-te tal com ets, sense amagar res, al descobert. Que l’amor sigui el que faci que tot es col·loqui al seu lloc, sigui quin sigui aquest lloc. Que la vida s’ompli des de l’autenticitat i s’obri de la manera que s’hagi d’obrir davant teu. L’amor no va de retenir, ni de ser a través de l’altre, de jugar a xantatges emocionals ni a jocs de poder. Ho pots fer, òbviament, però alimentarà les individualitats, i no el nosaltres, aquell que va més enllà de la suma d’1+1. Només quan et mostres amb totes les teves febleses afloren també totes les teves fortaleses i la unió produeix aquesta alquímia que tot ho transforma, i es col·loca en el seu lloc, sigui el que sigui que li correspongui.

Confia en la persona que estimes com si fossis tu, més enllà encara, perquè el seu amor pot ser el mirall a través del qual et puguis descobrir, tard o d’hora, si ho permets.

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×