Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

L’app del mes: PlantNet

Visualitzacions 925

OLAYA MARÍN

Passejant pel carrer, les places i els parcs de la ciutat ja es pot observar com les plantes comencen a brotar. L’arribada de la primavera es nota perquè els dies es fan més llargs i les temperatures són més càlides. Però sobretot la notem cada dia més present perquè ja es veuen als arbres les primeres fulles i flors.

Quantes vegades passejant us heu quedat mirant una planta i no heu recordat el nom? De vegades una cerca a internet amb les principals característiques de la planta que volem identificar funciona, però no sempre. Aquest mes us portem una aplicació que us farà la vida més fàcil: PlantNet.

Una aplicació que va més enllà

Aquesta aplicació col·laborativa és gratuïta i serveix per identificar ràpidament les plantes que us aneu trobant. Compta amb una base de dades immensa on podreu buscar una gran varietat de plantes, arbustos, arbres i flors de diferents regions del planeta.

Actualment l’app disposa de més de 25.000 espècies identificades, ajudant així a diferents grups d’investigació i associacions a estudiar la biodiversitat del planeta i la distribució de les plantes invasores.

Avantatges

– Es poden identificar les plantes utilitzant les imatges que tingueu guardades al mòbil.

– La seva gran base de dades assegura que pugueu identificar l’espècie amb un alt percentatge de fiabilitat.

– Si la planta que busqueu no es troba a la base de dades, diferents usuaris la poden valorar.

– Contribuireu a monitorar la biodiversitat vegetal del planeta i predir la distribució d’espècies invasores.

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×