Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Les dues apps d’alimentació destacades del mes de novembre

Visualitzacions 409

OLAYA MARÍN

Actualment tenim una gran multitud d’aplicacions mòbils. Amb tanta varietat és gairebé impossible saber quina és la millor aplicació. És per això que en aquest mes de novembre us destaquem dues aplicacions relacionades amb l’alimentació que us poden ser molt útils!

MyRealFood

MyRealFood és una de les aplicacions més descarregades i millor valorades actualment. L’aplicació impulsada per Carlos Ríos, creador del moviment realfooding, ajuda a tenir una alimentació basada en aliments reals o poc processats.

A aquesta app es poden escanejar milers d’aliments que han estat classificats per nutricionistes experts. Per exemple, podem saber si realment les galetes que creiem que són sanes ho són de veritat, ja que moltes vegades porten sucres i olis vegetals perjudicials per a la salut. A més, s’hi troben una gran quantitat de receptes saludables classificades per temàtiques.

Yuka

Yuka és una aplicació francesa per escanejar productes d’alimentació i cosmètics i conèixer si són saludables o no a través d’una puntuació del 0 al 100. En el cas dels aliments, el càlcul de les dades nutricionals es basa majoritàriament en el Nutri-score, un sistema útil, però que no té en compte elements bàsics com ara les calories, el sucre, la sal o els greixos saturats, entre d’altres. És per això, que moltes vegades alguns aliments no tenen una classificació del tot realista.

Els additius i l’ecologisme són els altres dos paràmetres que s’utilitzen per classificar els productes. Tot i que la classificació final no és del tot fiable, és una bona opció per conèixer els ingredients i components dels nostres productes.

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×