Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Què ofereix Barcelona aquest 2023?

Visualitzacions 1.04Kırşehir

OLAYA MARÍN

E2023 pot esdevenir una nova oportunitat per redescobrir tot el que ens ofereix Barcelona. Des de La Positiva us oferim un repàs per gaudir de la cultura, l’ambient i el comerç de la ciutat!

Els millors comerços de Barcelona

I si aprofiteu aquest 2023 per descobrir els millors comerços de Barcelona? No ho diem només nosaltres: són els premiats a la 23a edició dels Premis Comerç de Barcelona!

La Drogueria Rovira, al barri de Galvany, ha guanyat el guardó al comerç de proximitat. Va obrir al barri l’any 1940, després de trenta anys canviant de local. Ramon Segarra, la quarta generació, continua amb el mateix esperit inicial d’aquest comerç familiar: solucionar els problemes de tothom oferint productes d’alta qualitat. 

Si busqueu productes alimentaris artesanals i tradicionals, trobareu al barri del Fort Pienc el Colmado Casa Buendía, que va rebre una menció especial als premis. Té una gran selecció d’embotit, formatges, dolços i conserves per sortir-ne amb les mans plenes! Susana Palomino va inaugurar el local el 2015 amb la intenció de reproduir els colmados tradicionals de la ciutat. 

Al mateix barri del Fort Pienc, trobareu un establiment que us fascinarà: LaBar – Laundry Bar. Ha guanyat el premi al comerç innovador, ja que uneix l’activitat de cafeteria amb la de bugaderia. Així la gent pot anar a rentar la roba mentre es relaxa bevent una bona beguda calenta. 

Si sou dels que sempre busqueu les solucions més sostenibles i alternatives, heu de visitar Yes Future Positive Supermarket, al barri de Sant Antoni i al de Poblenou. Amb el guardó al comerç sostenible, aquest establiment ofereix una gran oferta de productes d’alimentació, de neteja i d’higiene personal ecològics, biodegradables i lliures d’envasos. 

I per als més nostàlgics la Granja Viader és una parada imprescindible. Així ho han reconegut guardonant-los amb el premi al comerç emblemàtic. Inaugurat el 1870, aquesta granja situada al carrer Xuclà funciona com a establiment familiar, amb la quarta i la cinquena generació al capdavant. Sabíeu que aquí va néixer el Cacaolat?

El millor restaurant de Barcelona

El mes de desembre també es van celebrar la XVIII edició dels Premis Barcelona Comerç! El restaurant Vivanda, al barri de Sarrià, va rebre el guardó a millor establiment de restauració per l’excel·lència del producte i de la cuina, així com l’esforç per preservar el patrimoni i la tradició gastronòmica catalana. 

Mercats de Barcelona

No ens podem oblidar dels mercats de Barcelona. En números anteriors trobareu diferents articles on parlem de la seva història i trajectòria. Aquests espais de la ciutat són una oportunitat per continuar comprant productes de proximitat. Des de quan no aneu al del vostre barri? Aquest 2023 és el moment!

Nous eixos verds a la ciutat 

Una oportunitat per redescobrir Barcelona és fer-ho a través de les noves superilles que s’acabaran de construir aquest 2023. Amb la futura superilla es crearan quatre noves places a la ciutat: les de les cruïlles de Consell de Cent amb Girona i Comte Borrell seran espais cívics i d’activitats, mentre que les de Rocafort i Enric Granados oferiran zones enjardinades. En total, els vianants guanyaran 58.000 m2!

Propostes culturals 

Aquest any, Barcelona Districte Cultural continua oferint propostes culturals gratuïtament i per a totes les edats! Als centres cívics i a altres equipaments municipals del barri trobareu des d’obres de teatre fins a espectacles de música, comèdia, dansa o circ. A la web trobareu tota la informació del cicle de primavera!Enguany, l’art visual tornarà a transitar també pels barris de Barcelona. El programa Temporals presenta vuit projectes que reflexionen sobre l’entorn on vivim, el paper de la natura i els imaginaris col·lectius de futur. Cada projecte compta amb activitats i experiències participatives. Es podran veure durant tot l’any a diferents centres cívics de Barcelona, descobriu-ne el programa sencer a la web.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×