Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Gaudir de Barcelona en bicicleta

Visualitzacions 1.74Kırşehir

OLAYA MARÍN

Barcelona és una gran ciutat per anar en bicicleta gràcies al clima i els diferents paisatges que ofereix. Els seus nombrosos i nous carrils la fan ideal per fer-ne diferents rutes per gaudir del temps primaveral. Des de La Positiva us proposem dues rutes que no podeu deixar de fer aquesta temporada!

Ruta per mar

Aquesta ruta per mar és ideal per a persones que vulguin fer una activitat de baixa intensitat. La ruta més fàcil és començar a la plaça del Mar, a la Barceloneta, per recórrer tot el passeig marítim fins al parc del Fòrum i tornar. Si teniu ganes de més, podeu arribar a la desembocadura del riu Besòs i pujar tot el passeig del riu fins a l’altura del passeig de Santa Coloma. Des d’allà podeu continuar recte cap a la Meridiana i recórrer la ciutat, o donar la volta i desfer el camí. Una ruta amb un paisatge variat per gaudir de la ciutat, el mar i el passeig del riu!

Ruta per muntanya

Si preferiu gaudir de la vista panoràmica de la ciutat, us proposem pujar a la carretera de les Aigües, al Parc Natural de Collserola. S’hi pot arribar pujant l’avinguda Tibidabo o fer-ho de manera més còmoda amb el funicular. Una vegada hi arribeu, tindreu un munt de quilòmetres per pedalejar sense gaires desnivells des d’un dels punts més alts de la ciutat! Per a la primera vegada, us recomanem anar des d’on queda la torre de Collserola fins a Sant Pere Màrtir!

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×