Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Barcelona Festival de Nadal

Visualitzacions 1.41Kırşehir

REDACCIÓ LA POSITIVA

L’a plaça de Catalunya i la plaça Universitat acolliran el Barcelona Festival de Nadal del 17 al 30 de desembre de 2022. Les arts escèniques, la música i les arts digitals seran els protagonistes d’aquest festival amb una programació per a tots els públics. 

5 activitats que no us podeu perdre

A la plaça de Catalunya trobareu un munt d’activitats per a totes les edats: teatre, arts de carrer, activitats familiars, circ, dansa i molta música!

La Torre de Nadal, de Lluís Danès

Un espectacle d’òpera i circ per a gent desperta. Aquesta producció de l’Ajuntament de Barcelona i el Gran Teatre del Liceu reclama la utopia com a eina de transformació. Un viatge musical amb el guiatge de Giacomo Puccini i una història de circ amb equilibris, corda, suspensió capil·lar, trapezi i dansa. 

Quan? Del 17 al 30 de desembre a les 20.00h (excepte el 24/12).

Pol Batlle i Rita Payés

Concert molt especial d’aquest duet musical. Un viatge pels mons musicals de Pol Batlle amb l’acompanyament instrumental, vocal i emocional de Rita Payés. Un cant a la vida que us atraparà.

Quan? 25 i 29 de desembre a les 19.00h.

La grande phrase & Earth 

La companyia Didier Théron presenta aquest espectacle on tres dones deixen volar els seus desitjos generant corbes extraordinàries i artificials. Un joc entre les ballarines, l’espai, el públic, l’arquitectura i la vida. 

Quan? 29 i 30 de desembre a les 18.00h.

Un món de cartó

Centenars de capses de cartó esperen els més petits a la plaça de Catalunya! Una gran escenografia de construcció col·lectiva que canviarà cada dia per tornar a jugar amb objectes essencials de tota la vida. 

Quan? Del 17 al 30 de desembre d’11h a 13h (excepte els dies 19, 20, 21, 25 i 26).

Postals que volen com ocells

El 2023 se celebrà els 100 anys del naixement d’Antoni Tàpies, els 50 anys de la mort de Pablo Picasso i els 40 anys de la mort de Joan Miró. Milers de postals amb obres i dibuixos d’aquests tres artistes emprendran el vol per celebrar aquesta triple efemèride. 

Quan? Del 17 al 30 de desembre d’11h a 13h (excepte els dies 19, 20, 21, 25 i 26).

Art digital a la plaça Universitat

A la plaça Universitat es presentarà Solstici, interpretacions del solstici d’hivern sota el prisma de les arts digitals. OFFF Barcelona, plataforma d’arts i disseny, és la creadora d’aquesta programació diària d’arts digitals que comptarà amb diferents espectacles d’animació 3D, art generatiu, llum, il·lustració animada i cinema.

Els pobles celebren, des dels inicis dels temps, la visió de la fi de l’hivern. És una llunyana promesa primaveral, de renaixement i del nou despertar de la naturalesa. És el solstici d’hivern. Una celebració de la punta hivernal amb un bosc de pantalles dins una illa ovalada al centre de la plaça Universitat que projectaran treballs de diversos artistes interpretant aquest moment de canvi i alegria.

L’espectacle es podrà visitar del 17 al 30 de desembre de 10h a 22h.

Trobareu més tota la programació del Barcelona Festival de Nadal aquí.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×