Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Barcelona a la vista!

Visualitzacions 1.63Kırşehir

LOURDES CAMPUZANO

Els infants tenen una perspectiva molt diferent de la que tenim els adults. Per a ells, 10 euros són una fortuna; una persona d’1,80 els sembla un gegant i recórrer cinc quilòmetres, una marató. Com podem fer-los veure que Barcelona és una gran ciutat quan tot els sembla enorme?

Doncs portant-los a un lloc on puguin comprovar-ho ells mateixos. És el que us proposem a La Positiva: fer una excursió al turó de la Rovira, un turó de poc més de 260 metres d’altitud i situat estratègicament des d’on es pot veure tot Barcelona amb una perspectiva de 360 graus. Sens dubte, el millor mirador de Barcelona.

Les vistes són impressionants i la història d’aquest indret, encara més. Durant la Guerra Civil s’hi va instal·lar una bateria antiaèria per defensar la ciutat dels bombardejos. Un cop acabada la guerra, sobre els búnquers del Carmel, nom amb què els coneixem ara, es va aixecar el barri dels Canons, un nucli de barraques on es van instal·lar a viure immigrants vinguts d’arreu d’Espanya. Si teniu temps, a més de fer l’activitat que us proposem amb els més petits de la casa, podeu visitar les restes dels antics búnquers, que ara formen part del Museu d’Història de Barcelona i acullen una exposició que mostra el paper d’aquestes instal·lacions en la Barcelona bombardejada durant la guerra i de la postguerra (consulteu els horaris d’obertura a la web del Muhba).

Des del turó de la Rovira podeu animar els més petits a descobrir l’skyline de Barcelona, distingir els seus edificis més alts i ubicar-los, a aprendre la fisonomia de la ciutat, descobrir l’ordre de l’Eixample i el caos del Raval… 

Les vistes des dels búnquers del Carmel esdevenen el millor mapa de Barcelona per a ells. Una oportunitat fantàstica perquè aprenguin, gairebé sense adonar-se’n, una lliçó d’urbanisme.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×