Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

bcn market

BCN Market, la botiga en línia de la ciutat

Visualitzacions 936

REDACCIÓ

Comprar als comerços de proximitat sense moure’s de casa ara és possible. Neix BCN Market, la botiga online de la ciutat de Barcelona per plantar cara a les grans plataformes.

El web és una plataforma oberta i col·laborativa que pretén generar tràfic físic i en línia dels negocis locals i aconseguir que el veïnat trobi el que necessiti des de casa. Actualment ja hi ha més de 2.500 comerços adherits.

Des de BCN Market els ciutadans podran accedir al catàleg de productes de tots els establiments adherits, reservar els articles i rebre’ls a domicili o recollir-los a la botiga. L’objectiu és convertir-se en un aparador virtual del comerç dels barris.

És una plataforma oberta i col·laborativa que pretén generar tràfic físic i en línia dels negocis locals,

Bonus consum

L’Ajuntament de Barcelona oferirà gratuïtament a partir del 18 d’octubre 280.000 bonus de consum que podran descarregar directament des del web de la plataforma. Cada bonus equival a 10€ que es descomptaran d’una compra de 20€ o més als comerços adherits. Es podran bescanviar fins al 31 de desembre. Si no es fan servir en quinze dies, caducaran i es tornaran a posar al web.  

Aquesta acció ha estat impulsada conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona amb Barnacom (els eixos comercials de la ciutat aglutinats en Barcelona Comerç i Barcelona Oberta), Comertia, Pimec, Foment del Treball, el Gremi de Restauració, l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i el Gremi d’Hotels de Barcelona.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×