Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Els beneficis de l’escriptura creativa

Visualitzacions 1.17Kırşehir

MARTA NAVARRO

Una molt bona manera d’ordenar els pensaments es escriure’ls. Si expresses habitualment les teves idees, pensaments, emocions o objectius amb l’escriptura tindràs molts beneficis:

1. Eliminaràs l’estrès. Si tens moltes coses al cap, escriu-les. No només et trauràs la idea del cap, també faràs tot el procés de racionalització que t’ajudarà a organitzar-te. 

2. Seràs més productiu. Escriure activa les neurones i et pot servir com un bon escalfament per començar el dia amb un llistat de tasques. Definir els teus objectius per escrit incrementa les possibilitats d’acomplir-los. 

3. Bona comunicació. Quan escrius busques paraules i expressions que t’ajuden a expressar el que vols comunicar, tot aquest procés construeix una bona base que et permetrà comunicar-te millor. 

4. Més consciència. Si escrius com et sents o els teus pensaments sobre situacions reals, et faran tenir més consciència sobre aquesta emoció o situació i t’ajudarà a prendre decisions. 

5. Gaudiràs dels teus records. Escriure un diari et permet recordar tot allò viscut i tindràs un munt d’històries per explicar. 

6. Millora la memòria. Incrementa la teva capacitat de crear associacions i conceptes nous. El cervell construeix un món imaginari. Abans de menjar cues de panses, prova d’escriure tot el que et passi pel cap. 

7. Seràs més feliç. Si segueixes els punts de l’1 al 6.

Per començar a gaudir de la màgia l’escriptura, no t’oblidis d’escollir un bon material de qualitat que serveixi de canalitzador entre el teu pensament i el paper. 

Si vols saber més sobre els diferents estris d’escriptura, et convidem a descobrir tots nostres articles especialitzats i sostenibles a www.zyxideas.com

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×