Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Beneïda rutina

Visualitzacions 2.7Kırşehir

LAIA SANTANACH I SABATÉS

Directora Kumon Sant Gervasi – Galvany

Les vacances d’estiu s’han acabat i toca recuperar la rutina. El despertador torna a marcar l’inici de la nostra jornada i la de les nostres criatures. Després d’uns mesos en què segurament hem relaxat els hàbits hivernals, ja és hora de treure la pols a la carmanyola: arriben els deures, les activitats extraescolars i sopar d’hora per anar a dormir.

Malgrat que a priori ens faci certa mandra capbussar-nos una altra vegada en aquesta normalitat coneguda, la tornada a l’escola marcarà inevitablement el ritme de la nostra vida familiar durant els propers mesos. Com a mínim, fins a les esperades vacances de Nadal. Per tant, com abans ho acceptem, més fàcil ens serà sobreposar-nos al caos imminent.

De fet, precisament és en la rutina, els horaris i els límits on podrem trobar el nostre millor aliat per fer front a aquest vaivé frenètic que comporta l’inici d’un nou curs escolar, reduint d’aquesta manera els possibles conflictes que tot plegat pugui generar a la nostra llar.  

I és que encara que ja hàgiu ratllat un per un tots els punts de la llista que us va confiar l’escola amb tot allò que us caldrà per començar el curs, cal preparar la nostra quitxalla per a tot el què vindrà molt més enllà d’un primer dia de nervis, retrobaments i emoció.

Establir una rutina de tarda

És molt important seure amb els nostres fills per compartir com seran les tardes a partir d’ara: quins dies fan activitats extraescolars, quins dies van directe a casa en sortir de l’escola, etc. Així com establir unes pautes que els ajudin a mantenir l’ordre durant la tarda: l’hora de berenar, els deures, les estones d’esbarjo, la dutxa, preparar la motxilla, llegir, etc.

Determinar un lloc d’estudi

Pensem en un lloc tranquil i que estigui lluny de qualsevol distracció possible (joguines, televisió, etc.). A més a més, és convenient que sempre sigui el mateix lloc, ja que així serà més fàcil mantenir-lo endreçat i amb tot el material indispensable per posar-nos a treballar. D’aquesta manera també afavorim la seva concentració.

I finalment, no ens oblidem de tenir un bon fons de nevera i rebost per a preparar uns sopars saludables que puguin complementar el dinar de l’escola, procurem evitar el sedentarisme i sobretot, tinguem cura del seu son.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×