Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Les biblioteques també són per a l’estiu

Visualitzacions 1.66Kırşehir

PAU MARTÍNEZ

Aquest estiu us toca passar l’agost a Barcelona? Cap problema! Teniu molts plans i activitats per fer: anar a la platja; fer rutes amb bici per la ciutat i descobrir-hi nous racons; si teniu canalla, explorar parcs que són fora del vostre barri (n’hi ha de ben originals); visitar algun museu… i anar a la biblioteca. Sí! Perquè durant tot el mes d’agost una desena de biblioteques de la ciutat romandran obertes (i quatre més a partir del dia 16).

Us ben asseguro que és un lloc ideal per passar un matí o una tarda d’estiu. Hi trobareu un munt de  llibres per triar i emportar-vos a casa o, millor encara, per llegir-los allà mateix en un entorn ben fresquet, tranquil i amable. Perquè les biblioteques ja no són el que eren. Són molt millors! Si no us ho creieu, feu un volt per la Biblioteca Gabriel García Márquez, l’última que s’ha obert al districte de Sant Martí, i que és una de les més grans de la ciutat. Hi trobareu seients còmodes i fins i tot una hamaca on estirar-vos a llegir tranquil·lament, terrasses on sortir a seure una estona per fullejar una obra i un espai infantil que farà les delícies dels més petits de la casa.

Si no sou gaire de llegir llibres, no teniu excuses per anar-hi a donar un cop d’ull, perquè l’oferta que les biblioteques posen al nostre més abast és molt més àmplia: hi trobareu els principals diaris i un munt de revistes per estar informats de les darreres notícies; si sou més cinèfils, podreu endur-vos una pel·li per mirar a casa, i si sou internautes i feu curt de dades al mòbil, podeu connectar-vos a la wifi de la biblioteca per consultar internet des del vostre dispositiu o des d’un dels ordinadors de la biblioteca…

I no patiu per haver-vos de desplaçar gaire lluny. Les biblioteques que obriran a l’agost estan molt repartides per la ciutat, de manera que de ben segur que n’hi ha alguna que us queda relativament a prop de casa.

BIBLIOTEQUES OBERTES DURANT TOT EL MES D’AGOST:

Ciutat Vella:

Francesca  Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, 7)

Eixample:

Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles (Comte d’Urgell, 145)

Sants-Montjuïc:

Vapor Vell (Vapor Vell, 1)

Les Corts:

Montserrat Abelló (Comtes del Bell-lloc, 192-200)

Sant Gervasi:

Sant Gervasi – Joan Maragall (Sant Gervasi de Cassoles, 85)

Gràcia:

Jaume Fuster (Lesseps, 20-22)

Horta-Guinardó:

Guinardó – Mercè Rodoreda (Camèlies, 76-80)

Nou Barris:

Nou Barris (plaça Major de Nou Barris, 2)

Sant Andreu:

Ignasi Iglésias – Can Fabra (Segre, 24-32)

Sant Martí:

Gabriel García Márquez (Treball, 219)

BIBLIOTEQUES OBERTES DEL 16 AL 31 D’AGOST:

Ciutat Vella:

Sant Pau – Santa Creu (Carme, 47)

Gràcia:

Vila de Gràcia (Torrent de l’Olla, 104)

Sant Martí:

Poblenou – Manuel Arranz (Joncar, 35)

Ramon d’Alòs – Moner (rambla de Prim, 87-89)

Podeu consultar l’horari d’una biblioteca en concret aquí.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×