Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

brodat

Brodat, una tècnica que torna a ser tendència

Visualitzacions 1.46Kırşehir

OLAYA MARÍN

Segur que recordeu les vostres mares o àvies brodant roba, tovalloles o llençols a casa. Tot i ser una tècnica que amb el pas del temps s’ha deixat de practicar amb tanta assiduïtat, en els últims anys el brodat a mà ha tornat i s’ha convertit en tendència. Cada vegada més persones s’inicien en aquesta tècnica per desenvolupar la seva creativitat, augmentar la concentració i reduir l’estrès. 

Materials necessaris

Què necessiteu per iniciar-vos-hi? No cal comprar molts materials ni una gran varietat de fils. Amb tenir els objectes imprescindibles ja és més que suficient! Necessitareu un bastidor, tela de cotó, fils, una agulla d’una mida entre el 10 al 12, tisores, llapis i un disseny imprès.

Trobareu una gran varietat de fils a la botiga, però hi ha uns quants que són els ideals per brodar. El fil mouliné és el més utilitzat, ja que ve amb sis fils que es poden separar o combinar per aconseguir diferents textures o colors. El fil perlé és molt semblant, tot i que només porta quatre fils ordenats de més fi a més ample. D’altra banda, podreu trobar fils metal·litzats per fer-los servir en detalls, la llana colbert i el cotó retors amb quatre i cinc fils inseparables respectivament.

brodat diy
Fil a l’agulla!

Existeixen una gran varietat de tècniques per brodar amb les quals s’aconsegueixen diferents formes i textures. Però els principals punts que us serviran per iniciar-vos són els següents:

– repunt

– punt de tija 

– punt de margarida

– punt de fistó

– realç

– punt de cordonet

– punt de creu

– mig punt

Agulla màgica 

Si no us en sortiu amb l’agulla, no teniu temps per aprendre els diferents punts o voleu aprendre una tècnica nova, podeu optar per utilitzar l’agulla màgica. Es tracta d’una agulla amb un espai interior on es passa el fil i amb la punta es punxa la tela i es va creant el dibuix desitjat. És una tècnica que s’ha posat molt de moda amb la qual podreu fer un brodat amb textures i relleus d’una manera molt senzilla. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×