Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

El Farró i Galvany estrenen bus a demanda

Visualitzacions 1.29Kırşehir

REDACCIÓ LA POSITIVA

Ja es troba en marxa el nou servei de bus a demanda al Farró i Galvany. El seu funcionament és senzill: només cal registrar-se prèviament i fer la reserva del servei amb antelació, via app o per telèfon. El recorregut del bus a demanda es basa en un sistema intel·ligent que encaixa les diverses sol·licituds de desplaçament rebudes amb antelació (com més antelació, més garantia que es pugui atendre). 

Es pot escollir el lloc de pujada, l’hora (dins de l’horari establert, de 7 a 21 hores de dilluns a divendres, de 8 a 21 hores els dissabtes i de 9 a 21 hores els diumenges) i el punt de baixada, per a un sol dia o bé de manera periòdica.

Un fet a tenir en compte és que el vehicle només circularà si hi ha cita prèvia demanada pels usuaris que rebran un avís de l’hora de recollida per la parada d’acord amb la petició realitzada. El serveix garanteix l’accessibilitat a les parades i els títols que s’hi utilitzen són els mateixos que a la resta de la xarxa.

La proximitat, la connexió amb els punts d’interès de barri, com els equipaments i els serveis de salut està garantida, així com la connectivitat amb la xarxa bàsica de transport públic. 

Aquesta és la quarta implantació a Barcelona del servei públic a demanda després dels que ja es van presentar a Montbau, Torre Baró i Torre Baró Sud-Vallbona Sud.

16 parades fixes

Balmes-Pàdua, 

Pl. Lesseps – Av. Riera de Cassoles

Av. Riera de Cassoles – Guillem Tell

Hospital El Pilar

Madrazo – Aribau

Mercat de Galvany

Turó Park

Bori i Fontestà – Ganduxer

Dr. Fleming – Bori i Fontestà

Modolell – Ganduxer

Modolell – Via Augusta

CAP Adrià

Centre Cívic Can Castelló

Hospital Plató

Parròquia Santa Agnès

Casa Pàdua

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×