Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Per Carnaval, disfresses sostenibles!

Visualitzacions 1.18Kırşehir

OLAYA MARÍN

Arriba Carnestoltes i tothom vol estrenar disfressa. Però realment cal comprar-ne una de nova? Amb els recursos que tenim a casa, podem crear-ne una de ben original, estalviant diners i evitant generar residus innecessaris. Aquí teniu algunes idees!

Submarinistes, a l’aigua!

Busqueu a l’armari les ulleres d’snorkel que vau guardar al final de l’estiu per començar a preparar aquesta disfressa de submarinista! Pinteu dues ampolles grans de plàstic del vostre color preferit i enganxeu la corda amb cinta per aconseguir unes bombolles d’oxigen ben originals.

Foto: Pinterest
El cartró és el millor aliat

Aprofiteu les capses que encara tingueu a casa dels regals de Nadal o d’alguna comanda que hàgiu fet en línia per crear disfresses úniques. Per exemple, podeu fer les ales d’una papallona, la silueta d’un gat o la closca d’un cargol.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Perruques de paper

Us atreviu a fer una perruca de paper? Agafeu diaris i comenceu a retallar les pàgines en forma de tires llargues i primes. Aneu-les enganxant a una gorra que ja no feu servir fins que aconseguiu mida que desitgeu. 

Foto: Pinterest
Formes divertides amb paper arrissat 

Necessiteu molta imaginació i poca quantitat de paper arrissat per fer formes divertides per enganxar a la roba! Un ravioli gegant o petits galets a sobre d’una samarreta blanca i ja tindreu una disfressa que sorprendrà a tothom.

Foto: Pinterest
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×