Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

eix-gran-de-gracia-header

Un carrer emblemàtic: Gran de Gràcia

Visualitzacions 991

MARTA NAVARRO

El carrer Gran de Gràcia és conegut com un eix comercial important, amb molta història. Va ser una via principal per comunicar l’antiga ciutat romana de Barcelona amb Sant Cugat. A partir del 1825 va començar a urbanitzar-se, quan hi va passar el primer tramvia, cosa que hi va fer néixer l’activitat social i el comerç.

Actualment el comerç està dinamitzat per l’Eix Gran de Gràcia. Una associació de comerciants que vetlla pels drets, interessos i objectius dels comerciants. Pensen, duen a terme, comuniquen i promocionen esdeveniments i accions que tenen un impacte positiu per a tots els veïns de la Vila de Gràcia, són dinamitzadors de la vida social del barri.

BOTIGUES AMB HISTÒRIA

Al carrer Gran podem trobar molta varietat de comerços. Què tenen en comú? Són comerços especialitzats, amb productes artesans i amb molta història.

ARC IRIS

Arc Iris són dues botigues. Una especialitzada en roba d’home, i l’altra de roba infantil feta a mà i articles de regal.

Tres generacions, gairebé cent anys a Gràcia. El negoci va començar el 1925 amb mitges i mitjons, cap el 1935 es van traslladar a la plaça Trilla, feien camiseria a mida. Als anys 50 van ampliar a gèneres de punt i a principis dels 80 la Joana, neta del fundador, va obrir un nou Arc Iris, dedicat al punt artesà, els articles de regal, i les peces fetes i pintades a mà per la Clàudia, la filla de la Joana.

Gran de Gràcia, 196-198.

Arc Iris
MARCS PALOU, records emmarcats

La història de Marcs Palou comença el 1924, amb el senyor Miquel Palou, com a botiga pionera a Gràcia de la construcció de marcs. El 1977 la seva filla M. Pilar Palou va modernitzar el local i va fer que el negoci donés una embranzida en l’àmbit nacional. El 2005 es va jubilar i va agafar el negoci en Jordi, que n’havia estat l’encarregat des del 1983. Avui en Jordi té l’ajuda d’una nova generació, la seva filla.

Clients fidels i històries emmarcades, naixements, casaments, i més.

Gran de Gràcia, 79.

COMPLEMENTA BARCELONA

Complementa és una botiga d’accessoris de moda originals. Dissenys exclusius, de producció local, amb un aire romàntic. La seva història va començar fa 14 anys amb la Clàudia, que des de petita havia estat darrere el taulell, ajudant els seus avis, que regentaven una emblemàtica botiga de paraigües al centre de Barcelona, Paraigües Gallés, al carrer dels Arcs, 5, i que més tard se situaria al carrer Portal de l’Angel, 6. Una gran part del mobiliari original actualment és a la cocteleria El Paraigua.

Gran de Gràcia, 199.

Complementa barrets
ORIENT EXPRESS

L’Orient Express va néixer fa trenta anys. Anteriorment, la botiga havia estat una drogueria, regentada per l’avi dels propietaris actuals. Puja al tren i viatja en el temps amb aquesta botiga de regals i gadgets. Si vols recordar les pel·lis dels 80, t’agraden els jocs de taula i ets molt fan del cub de Rubik, Orient Express serà el teu paradís. Carrusels musicals, làmpades de lava i uns bonics arbres de Nadal et donen la benvinguda.

Gran de Gràcia, 134.

Orient express 2
La il·lusió és manté. és eterna

Els comerciants de l’eix s’encarreguen de convertir la plaça de Trilla, cada 5 de gener, en l’escenari de l’Orient barceloní. Sota les palmeres podeu trobar la carpa reial, on podeu deixar la vostra carta amb els desitjos… La nit de Reis tot és possible!

Foto: Carpa reial de la plaça de Trilla.
Foto: Carpa reial de la plaça de Trilla.
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×