Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Cases de bicis a Barcelona

Visualitzacions 2.79Kırşehir

MARTA NAVARRO

Anar amb bicicleta és una molt bona manera, sostenible i molt saludable, de moure’s per Barcelona. Un transport que respecta el medi ambient i redueix els nivells de contaminació. Tant si la feu servir per anar a treballar o a l’escola, com per als vostres moments d’oci i esport a la muntanya o a la carretera, cal tenir la bicicleta adequada i en bones condicions per poder gaudir al màxim.

Les botigues especialitzades us ajudaran a posar a punt les vostres bicis i a triar la millor opció.

Bicitecla

Bicitecla és una botiga i taller que també ofereix la posada a punt de bicicletes urbanes. Són especialistes en bicicletes elèctriques alemanyes, urbanes i de ruta.

On? C/ Bonavista, 20 www.bicitecla.com

IG: @bicitecla

Velòdrom Barcelona

Velòdrom és molt més que una botiga de bicicletes, és un estil de vida i un referent per a molts ciclistes. Hi podeu trobar les millors bicicletes del mercat de les marques més prestigioses i un espai on ofereixen serveis tan variats com el taller, bike fitting, fisioteràpia ciclista o lloguer de bicicletes.

On? C/ Comte de Salvatierra, 6 www.velodrom.cc

IG: @velodrom.cc

Cap problema

Cap Problema és una de les millors botigues de bicicletes de Barcelona, un referent per als enamorats de les Brompton, amb les quals treballen des de fa més de vint anys. Passió i professionalitat única per gaudir d’aquest món.

On? Av. Diagonal, 380 www.capproblema.com

IG @capproblema_brompton

Freeel bike

Especialistes en bicis elèctriques, de mida reduïda, plegables, lleugeres, són una bona opció com a transport urbà. Arribareu on vulgueu sense esforç i evitant les aglomeracions del trànsit.

On? Travessera de Gràcia, 125 www.freeel.bike

IG @freeel_bikes

LaBosch

És una botiga especialitzada en bicicletes elèctriques de muntanya, urbanes, plegables, de trekking, de grava, de carretera, per a nens i de segona mà. Hi trobareu les millors marques i models prèmium del sector.

On? C/ Johann Sebastian Bach, 18 www.labosch.es

IG @labosch_ebike

Escapa Barcelona (Probike)

Una experiència molt completa relacionada amb el ciclisme, on trobareu zones específiques per a cada modalitat: bicicletes de carrera, de muntanya, elèctriques o urbanes, accessoris, components, rodes, vestuari, etc. Si heu de reparar la bici, tenen taller especialitzat amb els millors materials i professionals.

On? C/ Viladomat, 310 Av. dels Quinze, 25 www.biciescapa.com

IG @biciescapa

Critèrium Barcelona

A Critèrium trobareu, bicis de carretera, elèctriques, de grava i de muntanya. La seva passió pel ciclisme fa que sempre tinguin solucions de qualitat excel·lent per cuidar la vostra bici en el seu taller especialitzat. Fa més de catorze anys que treballen amb un profund coneixement de la mecànica en el sector de la bicicleta esportiva, amb esportistes d’elit i clients exigents.

On? C/ Consell de Cent, 195 www.criteriumbcn.com

IG: @criteriumbcn

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×