Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Cinc il·lustradores que hauríeu de conèixer

Visualitzacions 975

OLAYA MARÍN

Aquestes artistes contemporànies es dediquen a la il·lustració i al disseny gràfic, les coneixeu?

Rocio Bonilla

Rocio Bonilla és dissenyadora, pintora i professora. Actualment il·lustra llibres infantils. Gràcies. Història d’un veïnat és el seu últim llibre, que es publicarà el 3 de març per Anima Llibres. Es tracta d’un àlbum il·lustrat sobre l’aïllament social i la comunicació (o incomunicació) entre les persones. 

Il·lustració del llibre 'Gràcies, història d’un veïnat' (Rocio Bonilla)
Raquel Gu 

A Raquel Gu l’apassiona dibuixar i la literatura. Ha treballat al món editorial  i és autora de diferents llibres. Actualment es dedica a la traducció, la il·lustració i l’humor gràfic. No us perdeu les seves vinyetes plenes d’humor!

Il·lustració Disbauxa (Raquel Gu)
Gala Pont 

Gala Pont és graduada en belles arts i va cursar un postgrau en disseny. Treballa com a dissenyadora i fa il·lustracions com a freelance. Ha treballat per a diferents editorials i revistes, entre altres. És coautora del llibre Que no t’expliquin contes! amb Natza Farré. 

Il·lustració Arrel llamp (Gala Pont)
Maria Girón

Maria Girón també és graduada en belles arts i es va especialitzar en il·lustració. L’any 2010, la Fira Internacional del Llibre Infantil de Bolonya va escollir les seves obres per participar en una col·lectiva dedicada a Gianni Rodari. A partir de llavors, es dedica professionalment a la il·lustració i ha treballat en diversos llibres infantils. 

Il·lustració Gronxador (Maria Girón)
Mercè Galí

Mercè Galí il·lustra llibres i imparteix de manera puntual tallers creatius tant per a infants com per a adults. També participat en diferents exposicions d’il·lustració i llibre d’artista. Diversos llibres que ha publicat han estat seleccionats a diferents fires i premis de llibres infantils. 

Il·lustració del llibre 'Poemes de fred i manta' de El Cep i La Nansa edicions amb el text de Núria Albertí i les il·lustracions de Mercè Galí
Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×