Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Quatre llibres per a grans i petits

Visualitzacions 816

NATÀLIA CEREZO I OLAYA MARÍN 

Quatre llibres per gaudir de la primavera.

Mientras pudimos, de Pablo Herrán de Viu (Altamarea, 2020)

La segona novel·la de Pablo Herrán de Viu explora la relació entre l’Eve, una dramaturga que s’enfronta a la soledat de fer-se gran, i el Jorge, un aspirant a guionista. Enmig d’una Nova York bestial, que amenaça d’empassar-se el protagonista, brota una relació tendra, vulnerable i narrada amb una sensibilitat molt especial.  

El Ball, d’Irène Némirovsky (Viena Edicions, 2019)

El Ball és un llibre per llegir durant una tarda fresca de primavera, quan viatjareu a la ciutat de París del segle xx. La dona de la casa organitza un gran ball, però quan li prohibeix a la filla assistir-hi, aquesta planejarà una venjança. Endinseu-vos per primera vegada en l’obra de l’escriptora jueva Irène Némirovsky amb aquest relat.

Si avui vens al bosc…, de Rachel Piercey, il·lustracions de Freya Hartas (Cossetània Edicions, 2021)

El llibre per iniciar els més petits en el món de la poesia. La poeta Rachel Piercey s’endinsa al bosc fent servir versos enlluernadors. No us perdeu les il·lustracions carregades de detalls ben amagats amb els secrets millors guardats de la natura i dels animals que hi viuen. A partir de 3 anys. 

Googol, de Josep Lluís Badal, il·lustracions de Zuzanna Celej (AnimaLlibres, 2021)

Googol és un nen que marxa de casa no per trobar-se a si mateix, sinó per fugir de les preguntes estúpides dels adults. Aparentment literatura infantil, les aventures d’aquest nen (o nena, tant és) amb els cabells esbullats com les branques d’un salze són pur Badal: poètiques, imaginatives, enormes, lliures.

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×