Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Cinc llibres per acabar de la millor manera l’hivern

Visualitzacions 483

OLAYA MARÍN 

Acabeu l’hivern de la millor manera amb aquests cinc llibres!

Diaris del Sàhara, de Sanmao (:rata_, 2016)

Qui és la Sanmao? Descobriu aquesta escriptora que va enamorar el públic asiàtic amb els seus llibres. A Diaris del Sàhara relata les seves vivències al Sàhara Occidental, quan encara era una colònia espanyola. Un llibre per gaudir dels seus increïbles relats. 

Un amor, de Sara Mesa (Anagrama, 2020)

L’escriptora Sara Mesa torna amb una història que us portarà al límit i us farà repensar moltes coses. La Nat és traductora i anirà a viure a un petit poble per fugir de la ciutat. Aquí coneixerà diferents personatges que aniran marcant la seva estada. Una novel·la en la qual l’amor no és el protagonista, tot i el seu títol.

Insolación, d’Emilia Pardo Bazán (Reino de Cordelia, 2020)

Pel centenari de la mort de l’escriptora gallega Emilia Pardo Bazán, l’editorial Reino de Cordelia reedita el llibre Insolación amb il·lustracions de Javier de Juan. La novel·la, publicada originalment l’any 1889, té com a protagonista una vídua aristòcrata que s’aixeca un dia amb mal de cap i molts remordiments. Us atreviu a llegir-la?

El libro de las lágrimas, de Heather Christle (Tránsito, 2020)

La poeta Heather Christle ens parla aquí de les llàgrimes. Es tracta d’un llibre de petits fragments on l’autora relata la seva història íntima amb les llàgrimes i comparteix la importància que ha tingut el plor a l’art, la cultura i la vida en general.

El vuelo de las brujas, escrit per María José Floriano i il·lustrat per Ana Varela (Libre Albedrío, 2020)

Deixeu-vos endur amb aquest llibre sobre bruixes. Es tracta d’un catàleg il·lustrat i documentat sobre les diferents bruixes i els seus vols. Olivia del Olivo Oloroso serà la guia en un viatge en què nens i nenes coneixeran una multitud de bruixes i descobriran tots els seus secrets. 

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×