Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Cinc llibres de mindfulness imprescindibles

Visualitzacions 402

OLAYA MARÍN

Incorporar en el dia a dia pràctiques de mindfulness us ajudarà a afrontar la rutina amb una mirada diferent. Us proposem cinc llibres per aprendre i practicar el mindfulness.

portada-y-al-final-no-pasa-nada-kathryn-nicolai

Y al final no pasa nada de Kathryn Nicolai (Editorial DIana, 2020)

Aquest llibre ofereix històries curtes per passar una bona nit. Els diferents contes del llibre s’han creat a partir de tècniques de mindfulness i recursos de condicionament psicològic. Els adults que els llegeixin, entraran en un estat de calma i benestar ideal per dormir més tranquils.

portada_rayo-de-sol_concha-cardenoso_

Rayo de sol de Maureen Garth (Editorial Zenith, 2020)

Un llibre per als més petits de la casa. Maureen Garth proposa al seu llibre diferents exercicis perquè pares i mares incorporin en el dia a dia dels seus fills i filles l’art de la meditació.

respireu-llibre

Respireu. Mindfulness per a pares amb fills adolescents d’Eline Snel (Editorial Kairós)

Si teniu adolescents a casa, aquest llibre us donarà les claus per saber com reaccionar davant dels seus problemes. Inclou meditacions per als pares i mares i exercicis descarregables per als adolescents.

 

Naturaleza creativa. 365 días de vida mindfulness, de Jocelyn de Kwant (Libros Cúpula, 2020).

Aquest llibre us ofereix 365 activitats per connectar amb la natura i desenvolupar la vostra creativitat. Els exercicis combinen el mindfulness, la creativitat, la botànica i la vida a l’aire lliure. Trobareu un munt de propostes per aprendre i meditar!

manos meditaciones guiadas

Manos. Meditaciones guiadas, de Mariona Cabassa (Ediciones B, 2017)

Un llibre pràctic per meditar. Els diferents texts i il·lustracions us ajudaran a entrar en un procés de coneixença plena. Practiqueu la meditació d’una manera creativa i intuïtiva amb aquest meravellós llibre.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×