Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Com netejar l’estoreta de ioga

Visualitzacions 1.28Kırşehir

L’accessori bàsic per excel·lència per poder practicar ioga de manera còmoda és l’estoreta de ioga. Molts cops descuidem el seu estat i la guardem directament després de fer una pràctica. Però cal recordar que netejar l’estoreta de ioga regularment és essencial per mantenir-la en bon estat i allargar-ne la vida útil durant el màxim temps possible.

Encara que no ens ho creguem, les estoretes s’embruten amb suor, pols i bacteris que tenim a les mans i peus i a l’ambient. De manera que és molt important netejar-la després de cada classe, o com a mínim una vegada a la setmana. Però és igual de vital saber com fer-ho per no fer malbé la superfície.

Existeixen múltiples opcions a l’hora de netejar l’estoreta de ioga, des de fer una passada superficial amb un drap net i humit amb aigua, comprar productes específics a botigues especialitzades o preparar un netejador casolà amb ingredients naturals i a l’abast de tothom.

En aquest cas us proposem fer un netejador en format esprai amb els ingredients següents:

– 1/4 part d’alcohol

– 3/4 parts d’aigua

– 12 gotes d’oli essencial d’arbre de te

– 8 gotes d’oli essencial d’eucaliptus (o qualsevol altre que us agradi)

També podeu substituir l’alcohol per vinagre blanc o vinagre de neteja.

L’oli d’arbre de te aportarà a la barreja les seves propietats antimicrobianes i desinfectarà l’estoreta perfectament, mentre que l’oli essencial d’eucaliptus li donarà una olor de net fantàstica.

Només caldrà barrejar tots els ingredients en una ampolla polvoritzadora i ja tindrem el nostre esprai netejador a punt per utilitzar.

Recordeu sempre consultar les instruccions i recomanacions del fabricant, per assegurar-vos de no fer malbé l’estoreta.

A més, un cop al mes aproximadament, o si feu servir l’estoreta per practicar a l’exterior, és recomanable rentar-la amb aigua tèbia i sabó suau i deixar-lo assecar a l’aire.

Una altra opció per no haver de rentar tan sovint l’estoreta és fer servir una tovallola de microfibra a sobre. Aquest tipus de tovalloles són molt pràctiques si per exemple feu servir estoretes d’un centre de ioga o gimnàs.

Amb això i el netejador casolà us assegurareu de mantenir l’estoreta sempre neta i una bona higiene a la teva pràctica de ioga.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×