Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

15 Apr, Monday
0° Călărași

La il·luminació, un element clau a casa i a la feina

Visualitzacions 2.65Kırşehir

MARTA NAVARRO

La llum afecta de forma directa totes les nostres funcions vitals, que es regulen segons el moment del dia en què ens trobem, de manera cíclica amb els ritmes circadiaris, que fomenten l’activitat de dia i el descans durant la nit. 

Tenint en compte les hores que passem en espais interiors com l’escola, la feina o a casa, hem d’aconseguir tenir el màxim de qualitat i quantitat de llum que rebem. 

Una bona il·luminació ha de tenir en compte com coordinar la llum natural amb l’artificial i adequar-se a les necessitats i hàbits de les persones que habiten l’espai. Les botigues especialitzades us ajudaran a crear diferents atmosferes segons l’activitat. Us recomanem que visiteu:

VIVIE

A VIVIE trobareu productes d’il·luminació exclusius d’artesania sostenible. Una gran part de les seves col·leccions estan fabricades amb materials orgànics, com la fusta i les fibres naturals. 

Els seus llums d’estil nòrdic, escandinau, bohemi, rústic i vintage, aportaran calidesa al vostre espai. 

ON? c/ Gran de Gràcia, 51 | www.vivieonline.com

Armando de David

Una parada imprescindible si us agraden els antiquaris. Hi podeu trobar autèntics tresors de llums vintage i de disseny de la segona meitat del segle XX que donaran molt de joc i personalitat al vostre projecte de decoració. 

ON? c/ Torrent de l’olla, 33 | IG @armandodedavid

La Pantalleta de Sarrià 

Un descobriment al barri de Sarrià, com bé indica el seu nom, a La Pantalleta podes trobar pantalles a mida i llums especials, i també fan reparacions. 

ON? passeig de la Reina Elisenda de Montcada, 16

La Casa de las Lámparas

Un clàssic a Barcelona, la botiga més emblemàtica d’il·luminació de la ciutat es troba al carrer Jonqueras, 18, on trobareu les últimes tendències en il·luminació tècnica i decorativa. Si necessiteu fer un projecte a mida, tenen un altre espai a la plaça Urquinaona, 7, especialitzat en el desenvolupament i personalització de projectes. També, si heu de restaurar algun llum, compten amb un servei tècnic excel·lent. 

ON? 

c/ Jonqueres, 18

plaça Urquinaona, 7 (Casa de las Lámparas Projects) 

c/ Gran de Gràcia, 23

c/ Trafalgar, 9 (Casa de las Lámparas Taller) 

www.lacasadelaslamparas.es

Sócllum Barcelona

Darrere d’aquest projecte de personalització de llums fusionats amb mobiliari i objectes vintage en desús, trobem a l’artista i dissenyador Esteve Peramarch. Els seus dissenys són peces úniques per il·luminar el vostre espai de manera positiva i diferent. 

@socllumbarcelona

AIXO 

Si us agrada el disseny nòrdic, visiteu AIXO, la botiga showroom de la interiorista Belén García on trobareu una gran selecció de firmes genuïnament escandinaves de llums de sostre o de taula combinats amb peces vintage. Les fotografies són de Sílvia Foz. També tenen dissenys locals de dissenyadors emergents i molt més. 

ON? carrer de la Virtut, 14 (al costat de la plaça del Sol) | www.aixo.es

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×