Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Com comprar de la manera més sostenible possible

Visualitzacions 2.61Kırşehir

MARTA NAVARRO

Vols comprar de manera més sostenible, però no saps per on començar? Una bona manera de fer-ho és modificant alguns hàbits abans d’anar a comprar.

– Fer un llistat t’ajudarà a planificar tenint en compte el que tens a casa i el que realment necessites.

– Porta la bossa i evita els envasos de plàstic, canvia el plàstic pel vidre.

– Compra productes a granel, de temporada i producció local. Comprant a granel contribueixes a reduir el plàstic del planeta, amb els productes locals redueixes el CO2 i cuides l’economia de la regió.

– Recicla els envasos. Separa i recicla tots els papers, brics i embalatges que hagis acumulat per evitar que es converteixin en deixalles d’un sol ús.

Amb aquests petits canvis ajudes a cuidar el medi ambient i a reduir l’impacte del canvi climàtic. Descobreix els comerços per comprar de manera sostenible.

Yes Future Positive Supermarket

Tota una revolució sostenible, Yes Future és el supermercat sense plàstic on pots trobar tot tipus de productes de cultiu ecològic i de proximitat. El seu objectiu és canviar certs patrons de consum i reduir l’impacte mediambiental dels envasos, compromesos amb el planeta. 

On? C/ Viladomat, 66.

Organic Market, una vida saludable

Un dels primers supermercats orientats a la vida saludable, Organic Market és acollidor i amb moltes referències bio, productes de cosmètica-dietètica i també productes de ioga. Tenen un bonic espai on pots gaudir de les seves especialitats saludables al mateix local o per emportar. Has de provar els seus famosos woks! També hi trobaràs forn amb especialitats i productes de carnisseria. 

On? C/ Pedró de la Creu, 24 (Sarrià); C/ Astúries, 22 (Gràcia); Passeig de Sant Joan, 46.

Veritas, alimentació ecològica per a tothom 

Una cadena de supermercats amb més de vint anys d’experiència en el sector dels supermercats ecològics. El seu màxim propòsit és que una bona alimentació, ecològica, certificada, sostenible i socialment justa, estigui a l’abast de tothom. També fan tallers de cuina saludable molt recomanables. 

On? www.veritas.es

Biopompas Sant Gervasi, cura personal i de la llar 

A Biopompas trobaràs sabons naturals, cosmètica natural, productes per rentar la roba, per netejar la casa i la cuina, d’higiene personal, tot cent per cent natural i orgànic. 

La seva filosofia és la de zero residus, ja que reutilitzen els envasos perquè puguis reduir els residus a la teva llar i cuidar el planeta. 

On? C/ Alfons XII, 119.

Xarcuteries Bosch, productes carnis artesans Km 0 

Una xarcuteria de tota la vida, Km 0. Elaboren productes carnis de manera artesanal des del 1863 i són mestres artesans reconeguts per la Generalitat de Catalunya. Les seves carns són dels millors productors i garanteixen el benestar animal. Hi pots trobar productes gurmet i menjar preparat o de càtering. 

Estan molt compromesos amb el medi ambient i col·laboren en la lluita dels envasos d’un sol ús amb Bumerang, una start-up d’envasos retornables. 

On? C/ Gran de Gràcia, 111 (Gràcia); C/ Pi i Margall, 42; Mercat del Clot; Mercat de Montgat.

Bumerang, envasos reutilitzables 

Un gran descobriment, Bumerang és una empresa d’envasos reutilitzables de gran qualitat, per eliminar el plàstic d’un sol ús del menjar i les begudes per endur. Es tracta de retornar l’envàs perquè altres el puguin fer servir com un bumerang: tot el que va, torna. 

Tan senzill com descarregar-te una app, et facilitaran un codi QR per demanar el teu menjar en un envàs bumerang. Gaudeix sense generar residus, tens 15 dies per retornar-lo a un dels punts que surten a l’app. 

On? C/ Floridablanca, 94 | IG @youbumerang.

ABK, la teva bossa sostenible

A ABK trobaràs, outfits i bosses d’edicions limitades fetes amb cotó cent per cent orgànic, certificat, per al teu dia a dia, on podràs portar còmodament tot el que compris. 

On? C/ Castanyer, 10 (Sant Gervasi).

Hachazuela, estris de cuina de fusta artesana

Si necessites renovar els estris de cuina, la taula de tallar aliments, etc., amb Hachazuela podràs fer-ho de manera artesana.

On? C/ Astúries, 31 (Gràcia).

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×