Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

15 Apr, Monday
0° Călărași

Celebrem el Dia de la Dona amb un concurs de relats especial

Visualitzacions 1.54Kırşehir

CLAUDIA RIBA

Avui tens un sopar i surts de festa. Estàs animada. Saps que hi serà aquell noi, que és amic d’uns quants de la colla. Diuen que li agrades.

Has tingut un dia productiu: el projecte en el qual portes dos mesos treballant avança sense entrebancs, un parell de reunions concloses amb èxit abans de la una de la tarda…A les tres surts de l’estació de tren i, enlloc d’agafar l’autobús, camines. Hi ha temps i fa una bonica tarda de primavera. A la plaça de la vila, els comerciants recullen les parades del mercat. L’olor de pollastres rostits barrejada amb l’olor de sal i de mar, el vent suau que arriba de la platja…

Pujant per la riera deserta, atures la música quan veus un home que camina en la teva direcció. Fixes la mirada a terra i continues pujant. Un moviment de cap gairebé imperceptible per comprovar que l’home no s’atura i tornes a posar la cançó. 

A casa, comences a arreglar-te amb temps per a la nit. Amb música, per descomptat. Amb la tovallola de la dutxa embolicada al cap, et sents una rock star. Davant del mirall de la cambra de bany, cantes i balles els teus temes preferits del moment. 

Perfum al coll, al clatell i als canells. Mitja hora d’assecador. Maquillatge. Vas cap a l’armari, repasses un per un els vestits i tries el de sempre, el de confiança.

Ja ho tens tot: el mòbil, les targetes, diners en efectiu per si de cas, claus de casa. 

Abans de sortir per la porta, tornes al mirall del lavabo. «Em descordo un botó més?». T’inclines, et gires a banda i banda per veure si ensenyes més del que volies. Et cordes el botó. Te’l tornes a descordar un cop més per comprovar i el cordes una altra vegada. Et mires als ulls i somrius.

«Serà una gran nit», penses mentre gires la clau al pany.

 

Amb motiu del 8M, presentem el relat d’una dona en un país com el nostre al segle XXI. Com us agradaria que continués?

 

Us convidem a escriure una continuació per a aquest relat, d’entre 300 i 500 paraules, que podeu entregar fins al 5 d’abril. Les dues millors versions les penjarem al nostre web i, a més, s’enduran com a premi una ploma Pocket de Divine Design gentilesa de Zyx Ideas, que rebran a casa per correu postal. Anunciarem els guanyadors el dia de Sant Jordi.

Podeu enviar els vostres relats a info@lapositiva.cat. Feliç Dia de la Dona i feliç escriptura!

 

BASES DEL CONCURS

 

La participació està oberta a totes les persones majors de 18 anys residents a Catalunya.

Relat entre 300-500 paraules. 

El tema del relat ha de ser la continuació del relat presentat al web.

El relat es pot presentar en català o en castellà.

Data límit de participació: 5 d’abril de 2024.

Els relats s’han d’enviar per correu a info@lapositiva.cat fins a la data límit especificada, signat només amb les vostres inicials.

Han de ser relats originals, lliures de plagi i sense utilitzar intel·ligència artificial.

Els relats seran llegits i valorats per l’equip de La Positiva, que exercirà de jurat.

Totes les decisions del jurat seran preses en una única votació per majoria de vots.

El jurat es reserva el dret de no admetre a concurs aquells relats que, entre altres, atemptin contra els drets a la intimitat, honor i imatge pròpia de tercers, o que continguin, a mode enunciatiu però no limitatiu, connotacions racistes, sexistes i/o discriminatòries, comentaris obscens, lascius, difamatoris o qualssevol que atemptin contra la dignitat de tercers, contra la moral i/o contra l’ordre públic.

Els dos millors relats es publicaran al web i es premiaran amb una ploma estil·logràfica Pocket de Divine Design gentilesa de Zyx Ideas.

Els guanyadors s’anunciaran el 23 d’abril a través del web i del nostre compte d’Instagram lapositiva.revista.

La participació en aquest concurs comporta la plena acceptació de les bases.

 

Tractament de dades:

Els guanyadors hauran de proporcionar la seva direcció per poder rebre el premi a casa per correu postal.

Les dades personals dels guanyadors podran ser comunicades a l’empresa o empreses o entitats que resultin necessàries per al lliurament i gaudi del premi, conforme al que s’estableix en aquestes bases.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×