Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Consells per anar de festival

Visualitzacions 1.74Kırşehir

OLAYA MARÍN

Arriba l’estiu, les vacances, les tardes que s’allarguen i els tan esperats festivals d’estiu! A l’agenda de La Positiva trobareu un munt de propostes  per gaudir, ballar i cantar als diferents festivals que s’organitzen arreu del territori. I com sabem que no us podreu resistir a anar algun d’ells, us donem consells imprescindibles perquè els gaudiu al 100%!  

Roba còmoda 

Si aneu a un festival que dura tot el dia o tota la nit, és més que recomanable anar amb roba còmoda i fresca, acompanyada d’unes ulleres de sol i una gorra o barret. Per seguretat i comoditat també és preferible portar unes bambes ben cordades o unes sandàlies que subjectin correctament el peu. I no oblideu portar la protecció solar per reaplicar-la al llarg del dia!  

Punts de trobada 

Si aneu al festival acompanyats, és important que escolliu un punt de trobada accessible. Això us facilitarà retrobar-vos en cas que perdeu el mòbil o us quedeu sense bateria! Així mateix, un cop arribeu al festival, localitzeu les diferents sortides d’emergència per tenir-les ubicades en cas d’evacuació. 

Diners 

Abans d’anar al festival, consulteu a través de la seva web si la compra de menjar i begudes es pot fer amb tokens,  targeta o efectiu. Els tokens són unes fitxes amb diferents valors per comprar còmodament als diferents espais i agilitzar el procés. Els podeu trobar físicament (intercanviant diners per fitxes directament al festival) o digitalment (a través de l’app del festival es poden canviar els diners per tokens i aconseguir un codi personal per fer-los servir). Si al festival es fan servir fitxes digitals, feu la compra directament des de casa i així podreu aprofitar millor el temps!

Envasos reutilitzables  

Per reduir l’ús d’envasos i generar menys residus, molts festivals opten pels gots reutilitzables. Normalment aquests són personalitzats per a cada festival i és una bona opció comprar-lo per guardar-lo de record. Però si ja en teniu molts a casa i no voleu acumular-ne més, em porteu-vos-en un dels que teniu guardats per omplir begudes.  

També és recomanable portar una ampolla reutilitzable,  ja que molts festivals compten amb fonts d’aigua per poder-les reomplir i anar hidratant-se al llarg del dia, cosa que és molt important a ca sa de les altes temperatures d’aquesta temporada! 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×