Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Consells per iniciar una nova rutina!

Visualitzacions 2.56Kırşehir

OLAYA MARÍN

Arriba el nou curs i també una nova oportunitat per començar una rutina! El mes de setembre és per a molts l’inici de l’any, ja que és el moment de començar nou curs escolar, engegar nous projectes personals i, fins i tot, canviar de feina.

Aquesta temporada de l’any també és una excusa per posar en marxa o recuperar aquelles aficions que sempre són al cap, com ara practicar esports, fer una activitat artística, llegir més o dedicar-se temps a un mateix. Des de La Positiva us donem uns consells per iniciar una nova rutina i poder mantenir-la al llarg del temps, apunteu-les!

1. Proposeu-vos objectius realistes. És millor anar a poc a poc que posar-se grans metes que no pugueu complir.

2. Sigueu constants. Fixeu-vos un horari per practicar les vostres aficions per aconseguir que s’incorporin al vostre dia a dia d’una manera natural. 

3. Si realment hi ha dies que no us veieu amb cor de mantenir la rutina, no us forceu a fer-ho, perquè si no acabareu llançant la tovallola. Fer una pausa no significa que l’hàgiu abandonat, sinó que simplement hi tornareu amb més força! 

4. Dediqueu-vos temps a vosaltres mateixos. Abans o després de la feina, guardeu-vos temps per sortir a passejar, meditar o gaudir d’un moment de calma. 

5. Intenteu trobar temps també fora del cap de setmana. Si som realistes, no sempre serà possible perquè el dia a dia i la feina esgoten. Però fer plans durant la setmana amb la família, els amics o la parella us recompensarà. No cal organitzar res de l’altre món, de vegades només cal fer un cafè durant el descans, un sopar improvisat o una sessió de cinema.

6. Limiteu el temps amb el mòbil. Amb un petit gest com aquest, aconseguireu més temps per cuinar tranquil·lament, llegir un bon llibre o simplement per descansar del soroll de les xarxes socials. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×