Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

“El nen que només menjava espaguetis”, un conte per ensenyar alimentació saludable

Visualitzacions 2.41Kırşehir

Redacció La Positiva

Durant el confinament, els mercats de Barcelona no van voler deixar d’organitzar activitats i van fer diferents conta-contes mitjançant videoconferència per tal que els infants poguessin continuar gaudint i aprenent les bases d’una alimentació saludable encara que no poguessin sortir de casa. Un dels contes triats va ser El nen que només menjava espaguetis, escrit per Lourdes Campuzano, que aquest mes de juny surt a la venda en una edició il·lustrada per Maria Risques Blasi.

Aconseguir que els més petits mengin de tot no és fàcil. La vostra criatura és de les que menjaria macarrons o espaguetis a tota hora i fuig quan li poseu un plat de verdura? Que molts restaurants incloguin en el seu menú infantil un àpat de pasta ja indica que és un dels plats que més triomfa entre la canalla, però és important fer entendre als més petits de la casa que el nostre organisme necessita molts altres aliments per funcionar correctament.

Aquest és l’objectiu que persegueix el conte El nen que només menjava espaguetis: que els infants aprenguin hàbits saludables i mengin de tot. El protagonista de la història, en Pau, acaba fart de menjar espaguetis i la seva germana el convenç per iniciar una emocionant expedició que els portarà a explorar el món dels aliments. Durant l’aventura, descobriran quins aliments necessita l’organisme i què hi aporta cadascun d’ells.

El conte inclou diverses activitats pedagògiques i lúdiques per fer en família, i fomentar la creativitat de la canalla. Se’ls anima, per exemple, a preparar una recepta saludable i divertida, i a inventar-ne de pròpies.

 

Contacta amb les autores

Si teniu dificultats per aconseguir el conte o voleu posar-vos en contacte amb les autores, la Lourdes i la Maria, per organitzar alguna activitat relacionada amb ell, podeu enviar-los un missatge de WhatsApp aquí:

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×