Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Feu un bon control de paràsits a les vostres mascotes?

Visualitzacions 1.72Kırşehir

Cèlia Masagué

VetMedicine

Ara que estem de ple en la primavera, el món exterior es torna cada vegada més viu. Per això als nostres gossos i gats els encanta sortir a fora, al pati o a passejar, i olorar flors, menjar herba per purgar-se i córrer amunt i avall.

Però amb les altes temperatures, a més de diversió comporten més perill en forma de puces, paparres i mosquits. Per això, cada vegada és més important fer un bon control de paràsits als nostres animals, ja que aquests són responsables de la transmissió de moltes malalties.

Les puces i les paparres transmeten paràsits que provoquen infeccions a la sang que poden ser molt greus i causar anèmia, febre i coixesa, i requereixen tractaments llargs. Els paràsits intestinals poden causar diarrea, alteracions en la flora intestinal i malestar digestiu. La picada d’un mosquit pot provocar una malaltia tan greu com la leishmaniosi…

Com podem evitar tot això? És molt fàcil, el control es basa en tres punts: pipetes, pastilles i collars.

El control de les puces i les paparres i certa protecció contra el mosquit la trobem en productes que poden ser pastilles o pipetes, que s’han d’administrar periòdicament seguint les indicacions del veterinari.

El control de la leishmaniosi es basa en la prevenció de la picada del mosquit. El mosquit és típic del mediterrani i és endèmic en la nostra zona. La leishmaniosi és una malaltia greu. Per combatre-la, s’aconsella afegir a l’ús de les pipetes o pastilles collarets repel·lents del mosquit.

Tota aquesta prevenció s’ha de combinar amb una vacunació, que sol ser molt eficaç en el cas del contagi de la malaltia. Al veterinari obtindreu tota la informació sobre la vacunació.

El control de paràsits interns consisteix a anar fent desparasitacions internes regulars, mitjançant una pastilla, a més, s’aconsella anar fent anàlisis de les femtes per evitar la presència de paràsits resistents, bacteris o alteracions en la flora intestinal.

Amb el temps, tots aquests productes s’han perfeccionat molt i són molt eficaços, i per tant, val la pena fer un bon
control de paràsits per tal de garantir el benestar dels nostres animals.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×