Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Decoració de Nadal

Visualitzacions 1.77Kırşehir

OLAYA MARÍN

Com us hem comentat a l’article “Nadal sostenible”, hi ha un munt de propostes per decorar la vostra llar de manera conscient i reduir així l’ús de les energies i la generació de residus. Voleu algunes idees per aconseguir-ho? 

Plantes i flors seques

Les flors seques no us poden faltar a la vostra decoració nadalenca! Són molt versàtils i us poden servir durant la resta de l’any. Les podeu utilitzar per fer centres de taula, una corona per a la porta principal per a quan arribin els convidats o com a element decoratiu als àpats.

Tèxtils 

Els tèxtils són un complement que us donarà molt joc en la vostra decoració nadalenca. A taula, escolliu camins de taula i estovalles que us puguin ser útils per a altres ocasions especials durant la resta de l’any i afegiu algun element nadalenc decoratiu de fusta per afegir la màgia que li falti. Tampoc us oblideu de col·locar coixins i mantetes al sofà que aportin una sensació càlida a la vostra llar.

I si teniu bona mà, proveu de fer uns brodats amb dibuixos nadalencs, li donarà un toc original al menjador i sorprendreu els vostres convidats!

Espelmes i aromes de Nadal

Les festes de Nadal tenen un aroma especial que ens retorna a la nostra infantesa, com ara l’olor de l’escudella, la xocolata i els torrons, però també el de les fruites típiques d’aquesta època. 

Per aconseguir aquest aroma nadalenc a casa, podeu provar de bullir diferents fruites en una olla. Afegiu llimona, taronja i poma en talls amb la pell i algunes espècies que tingueu a casa, com per exemple nou moscada i canyella. Deixeu-ho bullir amb aigua a foc lent i gaudiu-ne de la fragància tota l’estona que vulgueu! 

Si busqueu una opció més senzilla, podeu fer garlandes amb fruita. Talleu taronges o llimones en rodanxes fines i poseu-les a una corda. Aconseguireu un bon aroma i una decoració ben natural.

Mengeu-vos el que decoreu!

Hi ha res millor que menjar-se el que decoreu? Òbviament no ens referim a les flors ni a cap altre element, sinó als plats que prepareu! Unes postres en forma d’arbre de Nadal, unes galetes de mantega amb figures hivernals o broquetes amb forma de ninot de neu fets amb mozzarella i tomàquet.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×