Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Com decorar la casa amb motius de tardor

Visualitzacions 1.36Kırşehir

OLAYA MARÍN

Amb l’arribada de la tardor, el canvi d’hora i la baixada de temperatures, ve de gust canviar l’estil de casa. Deixem enrere la roba de llit lleugera de colors frescos per tornar a les peces més gruixudes i càlides.

I no només es pot canviar la roba de casa, sinó que també es poden afegir elements que harmonitzin l’espai amb aquesta nova estació. No cal gastar-se gaire diners, ja que es poden fer coses senzilles amb elements de tardor, com ara centres de taules amb pinyes, castanyes i carbasses.

Passejant pel bosc o pels parcs de la ciutat, podeu recol·lectar fulles seques de diferents arbres que us ajudaran a decorar casa vostra. Us donem algunes idees. 

Gerro amb fulles seques

Per fer-lo només necessitareu fulles vermelles i grogues grans en bon estat!

1. Talleu els talls sobrants de les fulles i netegeu-les bé.

2. Infleu un globus, apliqueu-hi cola i enganxeu les fulles a la meitat inferior. 

3. Si en feu més d’una capa, torneu a posar-hi cola per sobre.

4. Abans que s’assequi, traieu-li la cola i espereu unes hores . 

5. Esclateu el globus amb una agulla, traieu-ne les restes i folreu el fons amb més fulles. 

6. Ja el teniu llest per guardar-hi tot el que vulgueu!

Espelmes decorades

Fer espelmes decorades amb fulles és molt més fàcil del que penseu! Només necessitareu un recipient transparent, ja sigui un pot de vidre reutilitzat de llegums o un got que ja no feu servir. Hi podeu enganxar les fulles per fora amb cola i posar-li a dins espelmes no fixes. 

Una alternativa més senzilla és enganxar directament a les espelmes grans de cera les fulles amb una corda decorativa. Això sí, vigileu a l’hora d’encendre-les!

Decoració de paret

Per acabar, també podeu optar per decorar les parets. Les garlandes de fulles seques són molt senzilles de fer, necessitareu una branca, corda i fulles de diferents colors i mides. I si us agrada el macramé, per què no proveu de fer-les així? Us duraran per sempre! 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×